Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti mikrofonilla varustetut ja taustamelua vaimentavat huippukuulokkeet laatua vaativaan äänentoistoon.

hn-900

Creative HN-900 -kuulokkeet ovat korkeatasoinen ratkaisu musiikinkuunteluun ja muuhun äänentoistoon taustamelua vaimentavien ominaisuuksiensa ansiosta. Kuulokejohdossa olevan mikrofonin ansiosta HN-900 sopii erinomaisesti myös äänipuheluihin iPhone-puhelinten kanssa.

Creative HN-900 -kuppikuulokkeet ovat varustettu 40 millimetrin neodyymielementeillä, jotka takaavat korkeatasoisen ja tarkan äänentoiston olipa kyse sitten musiikista, puheesta, elokuvista tai muusta viihteestä.

Kuulokekuppeihin piilotetut mikrofonit tunnistavat ympäristön äänet, jotka vaimennetaan kuulokkeiden ainutlaatuisella teknologialla vastakkaisia ääniaaltoja tuottamalla. Näiden yhteisvaikutuksesta ympäriltä tulevan taustamelun määrä vähenee jopa 85 prosenttia.

Creative HN-900 -kuulokkeiden johdossa on myös painike puheluiden vastaamiseen ja katkaisemiseen. Johdon voi myös irrottaa, mikäli kuulokkeita halutaan käyttää vain ulkoisten äänten vaimentamiseen. Aktiivinen äänenvaimennus toimii yhdellä AAA-paristolla jopa 40 tuntia. Ilman paristoa kuulokkeet toimivat passiivitilassa, joka soveltuu hyvin musiikinkuunteluun ja äänipuheluihin vähemmän meluisissa tilanteissa.

Creative HN-900 -kuulokkeiden mukana tulee irrotettavan 1,5 metrin mittaisen äänijohdon lisäksi suojapussi, lentokonesovitin sekä AAA-alkaliparisto.

Hinta ja saatavuus
Creative HN-900 tulee myyntiin tammikuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.creative.com/headphones

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com