Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille valikoiman liikkuvaan käyttöön sopivia ja mikrofonilla varustettuja musiikkikuulokkeita.

hitz_lifestyle

Älypuhelimet ovat yhä useammin aktiivisen elämisen keskipisteessä, olipa kyse sitten yhteydenpidosta, musiikista, peleistä tai nettivideoista. Erityisesti tällaiseen käyttöön on Creative luonut näyttävät, kevytrakenteiset ja värikkäät kuulokkeet, joita täydentävät laadukkaat mikrofonit puheluita varten.

Creative Hitz -mallisto kattaa kolmet erilaiset sankakuulokkeet sekä yhdet tulppakuulokkeet. Yhteistä kaikille Hitz-kuulokkeille on raikas ja nuorekas muotoilu ainutlaatuisilla pyöristetyillä kolmikulmaisilla yksityiskohdilla. Pirteä värimaailma, kahden värisävyn yhdistelmä ja kiiltävä pintamateriaali täydentävät kuulokkeiden tyylikkään ulkoasun. Sankakuulokkeissa on myös taiteltava rakenne, joten ne on helppo taittaa pienempään tilaan kantamista tai säilyttämistä varten.

Kaikkien Hitz-kuulokkeiden neodyymielementit toistavat korkeat taajuudet raikkaan selkeästi ja matalat alataajuudet miellyttävän tuhdisti. Kultapäällysteinen 3,5 millimetrin L-kulmainen audioliitäntä takaa erinomaisen äänenlaadun ja liitettävyyden minkä tahansa tablettilaitteen, älypuhelimen tai muun äänilähteen kanssa. Kaikki Hitz-kuulokkeet on viimeistelty litteillä johdoilla, jotka eivät mene tahattomasti solmuun tavallisten johtojen tavoin.

Creative Hitz -sankakuulokkeita on kolme eri mallia, joista jokaisesta löytyy useampi värivaihtoehto. Creative Hitz MA2600 -lippulaivamallissa on 40 millimetrin kuuloke-elementit, joiden ansiosta musiikki sekä pelien ja videoiden äänet kuulostavat todella upealta. Kahdessa muussa mallissa on 34 ja 30 millimetrin kuuloke-elementit.

Creative Hitz MA350 -tulppakuulokkeet on saatavana neljällä eri värillä. Niissä hyödynnetään kevyttä ja laadukasta 9 millimetrin kuuloke-elementtiä.

Hinta ja saatavuus
Creative Hitz MA2600-, MA2400- ja MA2300-sankakuulokkeiden suositushinnat ovat 69, 49 ja 39 euroa. Creative Hitz MA350 -tulppakuulokkeiden suositushinta on 39 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
fi.creative.com/p/headphones-headsets
http://bit.ly/13luhbV (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com