PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) julkaisee Mindscape-pelistudion ja Universal Music -musiikkiyhtiön yhteistyössä kehittämän Dance Paradise -tanssipelin, joka on yksi hauskimmista Xbox 360 Kinect -julkaisupeleistä.

danceparadise

Dance Paradise on monipuolinen tanssipeli koko perheelle tai kaveriporukalle. Peli on suunniteltu hauskaksi kaiken tasoisille tanssijoille. Useista soittolistoista ja koreografioista jokainen löytää omansa. Pelaaja voi kehittää pelin edetessä myös omaa avatar-hahmoaan ja esitykset voi myös tallentaa. Kuusi värikästä Miamista vaikutteensa saanutta tapahtumapaikkaa, kuten hiekkaranta, yökerho ja kasino, saavat parkettien partaveitset innostumaan sekä yksin- että moninpelistä.

Yhteistyö Universal Musicin kanssa mahdollistaa laadukkaan musiikin ja aidot musiikkivideot, joiden seurassa viihtyvät kaikki pelaajat pitipä sitten hiphopista, popista, rockista tai muista musiikkigenreistä. Musiikista ja musiikkivideoista vastaavat musiikkimaailman huippunimet, kuten Lady Gaga, Rihanna, Gwen Stefanie, Lily Allen, Mika ja 50 Cent. Pelissä on mukana kaikkiaan 40 hittibiisiä ja lisää on ladattavissa Xbox Live Marketplace -kauppapaikasta.

Dance Paradise hyödyntää Xbox 360 -pelikonsolin Kinect-teknologiaa. Se vie tanssipelit täysin uudelle tasolle ja nyt 1-4 pelaajaa voi tanssia ilman ylimääräisiä ohjaimia tai tanssimattoja. Peliohjaimena toimii pelaajan oma vartalo ja pelaaja voi vapaasti liikkua Kinect-liikesensorin edessä. Peli vaatii toimiakseen Kinect-lisälaitteen.

Dance Paradisen kuluttajahinta on 49,95 euroa.

Esittelyvideo, tuotekuvia ja täydellinen biisilista löytyy osoitteesta:
http://www.panvision.com/1/1.0.1.0/33/4/?item=prod_prod-s1/49472&group=prod_prod_grp-s1/1445

Muita PAN Visionin Xbox 360 Kinect -pelejä ovat mm. Sonic Free Riders, Zumba Fitness ja Game Party: In Motion. PAN Visionin Kinect-pelivalikoima löytyy täältä: http://www.panvision.com/kinect

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.