Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi kaksi uutta verkkokiintolevyä. LinkStation Pro on aiemman mallin tehokkaampi versio ja LinkStation Pro Duo on kokonaan uusi tuote.

lsproproduo

Molemmat ovat monipuolisia verkkotallennusratkaisuja, joiden tiedonsiirtonopeudet ovat vertaansa vailla. Laitteiden nopeiden 1,6 gigahertsin prosessorin ja DDR3-muistin ansiosta tiedonsiirtonopeudet yltävät jopa 72 megatavuun sekunnissa. Molemmissa malleissa on myös gigabitin Ethernet-liitäntä (10/100/1000).

LinkStation Prossa on yksi kiintolevy ja se on saatavana 1 tai 2 teratavun tallennuskapasiteeteilla. LinkStation Pro Duossa on kaksi etupaneelin kautta nopeasti vaihdettavaa kiintolevyä ja se on saatavana 2 tai 4 teratavun tallennuskapasiteeteilla. RAID 0- ja RAID 1 -yhteensopivuus takaa joko huippunopean tai erityisen luotettavan tiedontallennuksen. Tallennuskapasiteettia on myös helppo kasvattaa ulkoisella kiintolevyllä laitteissa olevan usb-liitännän kautta.

Laitteet on helposti integroitavissa olemassa oleviin verkkoihin Active Directory -yhteensopivuuden ansiosta. Siinä on myös tuki Applen Time Machine -varmistusohjelmistolle. Buffalon WebAccess-toiminnon avulla käyttäjät voivat käsitellä LinkStationissa olevia tiedostojaan turvallisesti myös internetin välityksellä. Laitteen sisäisen BitTorrent-ohjelman avulla tiedostot voidaan ladata suoraan verkkokiintolevylle ilman tietokonetta. Direct Copy -toiminnolla aineistojen siirto digikameroista onnistuu napin painalluksella. Sisäiset tulostus- ja FTP-palvelimet yksinkertaistavat tulostusta ja tiedonsiirtoa.

LinkStation Pron ja Pro Duon avulla kaiken mediasisällön tallentaminen on helppoa. Tallennettua sisältöä voidaan toistaa suoraan PC- ja Mac-tietokoneilla, pelikonsoleilla, DLNA/UPnP-yhteensopivilla mediasoittimilla ja iPhone-puhelimella.

Laitteiden mukana toimitetaan viisi (5) NovaBACKUP Professional -ohjelmistolisenssiä, jolla voi varmistaa kaikki tärkeät tiedostot automaattisesti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo LinkStation Pro tulee saataville marraskuun aikana ja sen kuluttajahinnat ovat 1 ja 2 teratavun kapasiteeteille 199 ja 299 euroa. Buffalo LinkStation Pro Duo tulee saataville marraskuun aikana ja sen kuluttajahinnat ovat 2 ja 4 teratavun kapasiteeteille 289 ja 449 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron. Laitteissa on kahden vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/network-storage/linkstation/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.