Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti WebAccess-etätallennussovelluksestaan oman version Applen iOS-laitteille eli iPhonelle, iPod touchille ja iPadille.

webaccessiphone

WebAccess i -etätallennussovellus sopii kaikille, jotka omistavat iOS-laitteen ja Buffalon NAS-verkkotallennusratkaisun. WebAccessilla voi lähettää ja vastaanottaa digitaalista sisältöä internetin yli suoraan Buffalon NAS-verkkotallennusratkaisuista.

iOS-laitteiden muistikapasiteettia ei enää tarvitse täyttää mediatiedostoilla, vaan kaikkeen sisältöön pääsee käsiksi etäyhteydellä mistä ja koska tahansa. Myös iOS-laitteilla tallennetut valokuvat, videot ja muut tiedostot voidaan siirtää reaaliajassa suoraan NAS-verkkotallennusratkaisuun.

WebAccess i -etätallennussovellus on tarkoitettu jatkuvaan liikkuvaan käyttöön, joten sovellus ottaa käynnistyttyään automaattisesti yhteyttä käyttäjän NAS-verkkotallennusratkaisuun eikä siihen tarvitse joka kerta erikseen kirjautua.

Etätallennussovellukseen voi liittää niin monta NAS-verkkotallennuslaitetta kuin käyttäjä haluaa. Sovellus näyttää useita eri kansioita ja jokaiselle käyttäjälle voi määrittää myös omat kansionsa. Hakemistorakenne näyttää samalta iOS-laitteessa ja NAS-verkkotallennuslaitteessa. Tiedostoja voi katsella nimilistana tai pieninä kuvakkeina ja niitä voi käsitellä yksitellen tai ryhmänä. Tiedostoja voi jakaa sähköpostitse ja niitä voi poistaa, kopioida tai siirtää NAS-verkkotallennuslaitteeseen.

Saatavuus ja hinnoittelu
WebAccess i (iPhone & iPod touch) ja WebAccess i HD (iPad) ovat ladattavissa veloituksetta AppStoresta. WebAccess-sovellus vaatii toimiakseen LinkStation- tai TeraStation-verkkotallennusratkaisun.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.