Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti ennen joulua kahdet World of Warcraft -pelikuulokkeet. Nyt ne ovat ennakkomyynnissä Verkkokauppa.comissa.

wow2

Ennakkomyyntikampanjan kunniaksi Creative ja Verkkokauppa.com ovat käynnistäneet myös kilpailun Internetissä. Kilpailussa voi voittaa vuodeksi peliaikaa World of Warcraftiin! Kilpailu on käynnissä 18.2.-14.3.2010 ja siihen voi osallistua osoitteessa www.skaba.fi/wow.

Sound Blaster World of Warcraft Headset
Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset
Nyt World of Warcraftin pelaajat voivat nauttia Azerothin maailman äänistä laadukkaammin ja tyylikkäämmin kuin koskaan aikaisemmin! Langallisena ja langattomana versiona saatavat pelikuulokkeet on suunniteltu pitkiä pelisessioita ja kilpaturnauksia varten. Isokokoiset kuulokekupit vähentävät taustamelua ja niiden ulkokuori on koristeltu upeilla symboleilla sekä 16 miljoonan väriyhdistelmän valaistuksella.

Uskomattoman realistinen THX TruStudio PC -äänentoisto ympäröi pelaajan kokonaan ja tuo esiin rikkaan äänimaailman samalla, kun laadukas mikrofoni ja ääntä muuntava VoiceFX-toiminto saavat pelaajan myös kuulostamaan Azerothin asukkaalta. Kuulokkeiden mukana toimitettavalla World of Warcraft -teemaisella ohjelmistolla voi helposti säätää kuulokkeiden asetuksia.

Pelikuulokkeet on varustettu täysin digitaalisella USB-liitännällä, joten pelaaja voi nauttia huippuluokan pelielämyksestä tietokoneen huonolaatuisesta äänipiiristä huolimatta. Kuulokkeet tuottavat kristallinkirkkaan äänen vaivattomasti riippumatta onko käytössä kannettava vai pöytätietokone. Langaton versio toimii jopa 8 tuntia yhdellä latauksella ja lataus kestää enintään 2,5 tuntia mukana tulevan USB-kaapelin avulla.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster World of Warcraft Headset ja Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset tulevat saataville maaliskuussa 119 ja 149 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Lisätietoja:
http://www.soundblaster.com/worldofwarcraft/

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com