Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com), julkisti uudet GigaWorks T40 Series II – ja GigaWorks T20 Series II -stereokaiuttimet. Nämä kaksiosaiset korkealaatuiset kaiuttimet on tarkoitettu laadukkaaseen musiikin kuunteluun PC:llä/Macilla tai MP3-soittimella. Uudet kaiuttimet perustuvat palkintoja voittaneisiin GigaWork T40 ja T20 -malleihin, joiden akustisia ominaisuuksia ja muotoilua on parannettu entisestään. Tuloksena on kaksi huippulaadukasta kaiutinjärjestelmää, jotka tyydyttävät vaativimmatkin käyttäjät.

”Halusimme hyödyntää kaikkia alkuperäisten kaiuttimien hienoja ominaisuuksia ja parantaa niitä entisestään”, sanoo Creativen Euroopan kaiutinvastaava Leonardo Colucci. ”Säilytimme elementtien akustisen sijoittelun, koska ne toistavat tasapainoisen äänimaailman. BasXPortTM-teknologiamme mahdollistaa erinomaisen dynamiikan rikkailla matalilla äänillä ilman bassovahvistinta ja kankainen kalottityyppinen diskanttielementti sekä kudotuilla lasikuitukartioilla varustetut keskialueen elementit takaavat kristallinkirkkaan äänentoiston. Molempien kaiutinjärjestelmien äänentoisto on entistä hienompi ja tarkempi. Myös niiden uusi muotoilu ja musta väritys ovat entistä tyylikkäämpiä.”

GigaWorks T40 Series II
GigaWorks T40 Series II -kaiutinjärjestelmä tuo huippulaatuisen äänentoiston työpöydälle. Kaiuttimissa yhdistyy parhaat komponentit ja tehokkuus GigaWorksin perinteisellä tavalla, jonka ansiosta ne toistavat puhdasta musiikkia parhaimmillaan. Molemmissa kaiuttimissa on kaksi kudotuilla lasikuitukartioilla varustettua keskialueen elementtiä ja niiden keskellä on kankainen kalottityyppinen diskanttielementti. Näiden korkealaatuisten elementtien ja niiden MTM-asettelun ansiosta äänentoisto on täyteläinen ja äänimaailma on tasapainoinen. Tätä tukee lisäksi Creative BasXPortTM-teknologia, joka parantaa bassotoistoa. Etupaneelin säätimet parantavat käytettävyyttä ja kaksi sisääntuloliitäntää mahdollistaa eri lähteiden yhtäaikaisen käyttämisen ilman kaapelien vaihtoa.

GigaWorks T20 Series II
GigaWorks T20 Series II -kaiutinjärjestelmän akustisia ominaisuuksia ja muotoilua on parannettu entisestään. Se käyttää huippulaatuisia diskantti- ja keskialueen elementtejä, jotka yhdessä Creative BasXPortTM-teknologian kanssa mahdollistavat täydellisen ja tasapainoisen äänentoiston ilman erillistä bassovahvistinta. Etupaneelin säätimet parantavat käytettävyyttä ja kaksi sisääntuloliitäntää mahdollistaa eri lähteiden yhtäaikaisen käyttämisen ilman kaapelien vaihtoa.

Saatavuus ja hinnoittelu
GigaWorks T40 Series II – ja GigaWorks T20 Series II -stereokaiuttimet ovat saatavana syyskuun 2008 lopussa ja niiden kuluttajahinnat ovat 99 euroa (T20) ja 149 euroa (T40). Hinnat sisältävät ALV22%.

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist / Jiri Koivuniemi
Läntinen Brahenk. 2 c A 26
00510 HELSINKI
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit
GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com/fi

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Creative Labs Europe on perustettu vuonna 1993 tukemaan kasvavia Euroopan markkinoita. Sen pääkonttori ja tekninen keskus on Dublinissa, Irlannissa. Se tarjoaa tehokasta, lokalisoitua ja asiakaskohtaista palvelua Euroopan markkinoille. Se tarjoaa myös asiakastukea, joka täydentää palvelua, joita Creativen myyntikonttorit tarjoavat Benelux-maissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa ja Englannissa. Lisätietoja: www.creative.com