Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com), julkisti Creative GigaWorks® T3 -kaiutinjärjestelmän. Se on suunniteltu parhaaseen mahdolliseen musiikin kuuntelukokemukseen ja siinä yhdistyvät innovatiivinen muotoilu, huippuluokan audiokomponentit sekä parhaat äänentoistoteknologiat.


Kaksi satelliittikaiutinta tarjoaa tarkan äänentoiston laadukkaiden koko taajuusalueen elementtien ansiosta, jotka toistavat rikkaat keskiäänet ja puhtaat korkeat äänet. Satelliittikaiuttimien äänentoisto yhdistyy sulavasti kolmen elementin Creative SLAMTM -bassovahvistimen (Symmetrically Loaded Acoustic Module) tuottamiin voimakkaisiin, jykeviin ja rikkaisiin mataliin ääniin. Kaiutinjärjestelmä on hienosäädetty takaamaan, että kuulijat voivat nauttia luonnollisesta ja tasapainoisesta musiikkielämyksestä.

Creative GigaWorks T3 -kaiutinjärjestelmässä on virransäästötoiminto, joka vähentää sähkönkulutusta lepotilassa. Bassovahvistimen selkeässä takapaneelissa on linja-sisääntulo äänikortilta tai PC:ltä, korkealuokkaiset liitännät satelliittikaiuttimille ja bassotason säädin. Järjestelmän mukana on myös langallinen kauko-ohjain, jossa on erittäin tarkka äänenvoimakkuuden säädin. Se toimii samalla myös virtakytkimenä. Langallisessa kauko-ohjaimessa on myös lisäliitäntä kannettaville soittimille ja kuulokeliitäntä yksityiseen kuunteluun.

”Tämä uusi kaiutinjärjestelmä on koon ja tehokkuuden täydellinen yhdistelmä”, sanoo Creativen Euroopan kaiutinvastaava Leonardo Colucci. ”Huippuluokan komponentit satelliittikaiuttimissa takaavat äänentoiston selkeyden, todenmukaisuuden ja tarkkuuden pienessä tilassa. Creative SLAM -bassovahvistin kolmella 6.5 tuuman elementillä toistaa tarkat ja virheettömät matalat äänet. Olemme myös ylpeitä kaiuttimien virransäästöteknologiasta, jolle haemme myös patenttia. Lepotilan sähkönkulutus on alle tämän hetken virransäästöstandardien.”

Saatavuus ja hinnoittelu
Creative GigaWork T3 on saatavana syyskuussa 2008 ja sen kuluttajahinta on 199 euroa (ALV22%).

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist / Jiri Koivuniemi
Läntinen Brahenk. 2 c A 26
00510 HELSINKI
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit
GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com/fi

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Creative Labs Europe on perustettu vuonna 1993 tukemaan kasvavia Euroopan markkinoita. Sen pääkonttori ja tekninen keskus on Dublinissa, Irlannissa. Se tarjoaa tehokasta, lokalisoitua ja asiakaskohtaista palvelua Euroopan markkinoille. Se tarjoaa myös asiakastukea, joka täydentää palvelua, joita Creativen myyntikonttorit tarjoavat Benelux-maissa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Puolassa, Portugalissa, Venäjällä, Espanjassa, Ruotsissa ja Englannissa. Lisätietoja: www.creative.com