BenQ (www.benq.fi) julkaisee uusimman 10 megapikselin digikameransa. BenQ E1050 on varustettu useilla kuvaamista helpottavilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Kamera sopii erinomaisesti nykyaikaiseen elämäntapaan, jossa helposti mukana kuljetettavat laitteet ja paikasta riippumaton Internetiin pääsy ovat itsestään selviä.

Kameran Web Sharing -tila mahdollistaa kuvien helpon jakamisen Internetin video- ja kuvapalveluihin kaikkialla, missä käyttäjällä on käytössään tietokone ja pääsy Internetiin. Tärkeimpiin Internetin videopalveluihin optimoitu 640 x 480 pisteen tarkkuus, 30 kuvan sekuntinopeus ja mahdollisuus 10 minuutin tai 100 megatavun videotaltiointiin säästävät käyttäjän formaattien ja kuvakoon säätämisen vaivalta.

BenQ E1050:ssa on 32 erilaista kuvaus- ja videointitilaa, jotka tekevät siitä sopivan kaikkiin elämäntilanteisiin ja kuvausympäristöihin. Kamerassa on suuri 3 tuuman näyttö, 3X optinen zoom ja 10 megapikselin kuvakenno. Siinä on myös ISO 3200 -tason herkkyys ja automaattinen tarkennusvalo, jotka takaavat luonnollisen kuvanlaadun vaativissa ja hämärissä valaistuksissa jopa ilman salamavaloa. Korkeatarkkuuksisia 16:9 kuvasuhteisia valokuvia tallentavassa kamerassa on myös punasilmäisyyden korjaus sekä erilaisia kuvaustiloja, kuten ”Party”, ”Beach”, ”Museum” ja ”Fireworks”. Ne tekevät kuvaamisesta hämmästyttävän helppoa ja varmistavat onnistuneen lopputuloksen.

Kamera on vain 16,8 mm paksu ja siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kestävä kuori. Elegantin ja metallinharmaan värityksen ansiosta se soveltuu erinomaisesti ajanmukaiselle ja tyylitietoiselle käyttäjälle.

BenQ E1050 on tulee saataville syyskuun 2008 lopulla ja sen kuluttajahinta on 149 euroa (sis. ALV22%).

Lisätietoja ja testikappaleet
Harri Ekholm, BenQ Finland
Puhelin 040-5554800 tai harri.ekholm@benq.com

Lisätietoja ja tuotekuvia: http://www.benq.com/products/digicam/?product=1381

BenQ Corporation
BenQ Corporation on maailmanlaajuinen elektroniikkayritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi alansa johtavia tietokonenäyttöjä, projektoreita, digitaalikameroita, tallennuslaitteita ja monia muita tietokoneiden oheislaitteita. BenQ Corporationin vuoden 2007 myynti oli yli 1,83 miljardia Yhdysvaltain dollaria. BenQ Corporation on yksi BenQ Groupin 12 yrityksestä, jotka toimivat itsenäisesti, mutta hyödyntävät toistensa resursseja ja hakevat yhteistä synergiaa. BenQ Groupin vuoden 2007 myynti oli yli 23 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja: www.benq.fi