Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo myyntiin langattomat Bluetooth/NFC-kuulokkeet, joissa on myös kätevä ShareMe-äänenjakotoiminto.

hitz_wp380

Creative Hitz WP380 yhdistää laadukkaan äänentoiston, tyylikkään muotoilun ja modernin langattoman teknologian. Alle sadan euron kuulokkeet ovatkin ominaisuuksiltaan vertaansa vailla. Sekä Bluetooth 3.0 -tekniikan että aptX- ja AAC-äänikoodekkien ansiosta äänenlaatu erottuu edukseen. Lisäksi NFC-tekniikan (near-field communications) ansiosta kuulokkeiden käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja vaivatonta.

Creative Hitz WP380 on loistava valinta liikkuvaan äänentoistoon riippumatta siitä käytetäänkö niitä musiikin, äänikirjojen, elokuvien tai pelien kuunteluun. Kuulokkeiden 34 millimetrin neodyymielementit takaavat tuhdin ja dynaamisen äänentoiston. Lisäksi ClearSpeech Engine -tekniikan ansiosta kuulokkeiden sisäinen mikrofoni sopii erinomaisesti äänipuheluihin.

Ainutlaatuisena ominaisuutena Creative Hitz WP380 -kuulokkeissa on kätevä ShareMe-äänenjakotoiminto. Sen ansiosta yhdestä äänilähteestä kuulokkeilla kuunneltava musiikki voidaan jakaa myös toisten ShareMe-tekniikkaa hyödyntävien kuulokkeiden kanssa.

Kuulokkeet voidaan myös liittää yhtä aikaa kahteen eri äänilähteeseen Multipoint-toiminnon ansiosta. Näin kuulokkeita ei tarvitse olla erikseen parittamassa eri äänilähteen kanssa, kun äänilähdettä halutaan välillä vaihtaa. Creative Hitz WP380 -kuulokkeet sopivatkin erinomaisesti älypuhelinten, tablettilaitteiden ja iPod-musiikkisoitinten pariksi.

Miellyttävän muotoilun ja kevyen rakenteen (paino 150 grammaa) ansiosta kuulokkeita on miellyttävä käyttää pitkissäkin kuuntelusessioissa. Hyvän akunkeston ansiosta kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella peräti 12 tuntia.

Creative Hitz WP380 -kuulokkeiden mukana toimitetaan perinteinen 3,5 millimetrin liitännällä varustettu litteä äänikaapeli. Näin kuulokkeita voidaan käyttää myös langallisina ladattavien akkujen ollessa tyhjinä. Kuulokkeiden mukana tulee myös latauskaapeli ja kätevä säilytyspussi.

Hinta ja saatavuus
Creative Hitz WP380 -kuulokkeiden kuluttajahinta on 99 euroa. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/p/headphones-headsets/creative-hitz-wp380
http://bit.ly/IeOSKU (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com