Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo markkinoille ainutlaatuisen peliohjaimen ja akkukuoren yhdistelmän älypuhelimille.

logitechpowershellLogitech PowerShell Controller + Battery on ainutlaatuinen mobiilipelaamiseen suunniteltu peliohjain. Se tuo pelikonsoleista tutut toiminnot myös osaksi älypuhelimilla pelaamista. Peliohjain on yhteensopiva sekä iOS 7 -käyttöjärjestelmää käyttävien iPhone 5s- ja iPhone 5 -älypuhelinten että viidennen sukupolven iPod touch -soittimien kanssa.

Logitechin teettämän tutkimuksen mukaan peräti 87 prosenttia iPhone- ja iPod touch -käyttäjistä pelaa omistamillaan laitteilla. Älypuhelinten rajoitetut hallintapainikkeet sopivat kuitenkin vain välttävästi pelaamiseen. Logitech PowerShell Controller + Battery ratkaisee ongelman miellyttävästi. Peliohjaimen ja akkukuoren yhdistelmä otetaan käyttöön yksinkertaisesti asettamalla iPhone tai iPod sille varattuun paikkaansa tavallisten älypuhelinkuorten tavoin.

Fyysisillä painikkeilla, suuntaohjaimella ja erillisillä liipaisinpainikkeilla varustettu PowerShell Controller + Battery -ohjain tekee pelien pelaamisesta entistä hallitumpaa ja tarkempaa. Samalla peliohjain istuu käteen miellyttävän muotoilunsa ansiosta ja tekee pelaamisesta perinteistä puhelinkäyttöä ergonomisempaa. Kokonsa ja muotoilunsa ansiosta peliohjain on myös helppo kantaa mukana kassissa tai taskussa. Painoa peliohjaimella on vaatimattomat 120 grammaa.

iPhonen tai iPodin käyttöä peliohjain ei häiritse. Virtapainike, äänenvoimakkuuden säätimet, kamera, kaiuttimet sekä kuuloke- ja virtaliitäntä ovat käytettävissä myös peliohjaimen ollessa paikoillaan. Peliohjaimen yhdysrakenteinen 1 500 milliampeeritunnin akku lisäksi parantaa iPhonen tai iPodin akunkeston lähes kaksinkertaiseksi. iPhone, iPod ja Logitech PowerShell Controller + Battery voidaan myös ladata peliohjainta pelilaitteesta irrottamatta.

Logitech PowerShell Controller + Battery on yhteensopiva alati kasvavan pelivalikoiman kanssa. iOS 7-käyttöjärjestelmän uusia ominaisuuksia hyödyntäviä pelejä ovat muiden muassa Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2 HD ja Nitro. Kaikki edellä mainitut pelit ovat saatavilla Applen AppStoresta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech PowerShell Controller + Battery tulee myyntiin joulukuussa 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com/powershell
http://bit.ly/1hWAhEd (lista tällä hetkellä yhteensopivista peleistä)
http://bit.ly/19FIEtM (tuotekuvia)
http://youtu.be/nVfeShqTx-Q (esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.