Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti seuraavan osan suositusta Assassin’s Creed -pelisarjastaan. Assassin’s Creed Pirates saapuu älypuhelimille ja tablettilaitteille 5.12.2013. Pelin hinta tulee olemaan 4,49 euroa ja se on saatavana App Store-, Google Play- ja Amazon Appstore -sovelluskaupoista.

acpAssassin’s Creed Pirates sijoittuu merirosvojen kultakauteen ja sisältää sekä raakoja meritaisteluita, Karibian alueen tutkimista että tarunhohtoisen seikkailun legendaarisen aarteenmetsästyksen kera. Tarina nivoutuu Alonzo Matillan, nuoren ja kunnianhimoisen merikapteenin ympärille. Pelaajan tehtävänä on hallita miehistöä, parannella laivan ominaisuuksia, värvätä uusia miehistön jäseniä ja osallistua massiivisiin meritaisteluihin. Tarkoituksena on tulla Karibian pelottavimmaksi merirosvoksi ja löytää La Busen maineikas aarre itselleen.

Matkan varrella pelaajan tiet kohtaavat niin assassiinien kuin temppeliherrojenkin kanssa. Näiden lisäksi menossa mukana nähdään sellaisia kuuluisia merirosvoja kuten Mustaparta, Bellamy ja Hornigold.

Ubisoft Paris on luonut peliä varten täysin uuden mobiilipelimoottorin, jonka ansiosta Assassin’s Creed Pirates nähdään vaikuttavalla 3D-grafiikalla toteutettuna. Pelimoottori mahdollistaa henkeäsalpaavat vesiefektit, vehreät viidakot ja yksityiskohtaisen upeat grafiikat, joista pelaaja pääsee nauttimaan legendaarista aarretta etsiessään.

Lisätietoja
http://assassinscreed.ubi.com
http://bit.ly/1bRjLg4 (tuotekuva)
http://youtu.be/2jLHqFygVVA (esittelyvideo)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden julkaisija, jolla on sekä vahva ja laaja valikoima tuotteita että monipuolisia kumppanuuksia. Yrityksellä on omia toimistoja 26 maassa ja myyntiä runsaassa 55 maassa ympäri maailman. Ubisoft on sitoutunut toimittamaan korkealaatuisia ja kehityksen kärjessä olevia videopelejä asiakkailleen. Ubisoftin myynti vuonna 2012 oli runsaat 1,2 miljardia euroa. www.ubisoftgroup.com