Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) laajensi langattomien kaiuttimien tuotevalikoimaansa. Creative D220W on lisäkaiutin langattomaan Sound Blaster Wireless -äänijärjestelmään. Creative T12 Wireless on puolestaan stereokaiutinpaketti kaikille Bluetooth-äänilaitteille.

d220wt12

Creative D220W
Creative D220W on erittäin korkeatasoinen yksiosainen stereokaiutin, jossa hyödynnetään laadukkaita diskanttielementtejä ja bassoputkea matalien äänien laadukkaampaa toistoa varten. Kaiuttimen muotoilu on selkeän minimalistinen ja kiiltävä pianomusta pinnoite täydentää tyylikkään ulkoasun. Se sopii muotoilultaan kaikkiin koteihin ja kotien kaikkiin huoneisiin. Myös kaiuttimen sijoittelu on helppoa, koska laitteen käyttöönotto vaatii vain virtajohdon kytkemisen pistorasiaan.

Creative D220W -stereokaiutin toimii osana langatonta Sound Blaster Wireless -tuoteperhettä, joka on kokonaisvaltainen langaton äänijärjestelmä. Se ei vaadi toimiakseen langatonta WLAN-lähiverkkoa, vaan laitteet toimivat omalla radioyhteydellä, joka ei aiheuta häiriöitä muihin langattomiin verkkoihin. Koko tuoteperheen perustana toimii Sound Blaster Wireless Transmitter, joka on muistitikun kokoinen antennilla varustettu usb-äänikortti. Sen asennus on helppoa, koska se vain kytketään pc- tai mac-tietokoneen usb-liitäntään ja asennus on valmis. Tietokoneen koko äänentoisto voidaan ohjata rajattomaan määrään langattomia vastaanottimia, jotka voivat sijaita enintään 30 metrin etäisyydellä tietokoneesta. Oli sitten kyseessä oma musiikkikirjasto (esim. iTunes, Windows Media Player), Internetin suoratoistopalvelut (esim. MySpace, YouTube, Spotify), kopiosuojattu materiaali tai elokuvat ja pelit, niin kaikki tietokoneen toistamat äänet voidaan siirtää häiriöittä Creativen langattomiin vastaanottimiin, kaiuttimiin tai kuulokkeisiin.

Creative T12 Wireless
Creative T12 Wireless -stereokaiuttimet ovat edullinen ja laadukas vaihtoehto kodin musiikinkuunteluun äänilähteen ollessa langaton Bluetooth-laite. Kompaktit ja tyylikkäät pöytäkaiuttimet ovat luonnollinen tapa kuunnella musiikkia missä huoneessa tahansa. Klassinen pianomusta väritys sopii kaikkialle.

Kaiutinjärjestelmä toimii kaikkien yhteensopivien Bluetooth-stereolaitteiden kanssa, olivatpa kyseessä matkapuhelimet, kannettavat mediasoittimet, iPhone, iPod, iPad, muut tablettilaitteet, minikannettavat, kannettavat tietokoneet tai muut Bluetooth A2DP -laitteet. Musiikin kuunteleminen langattomasti on äärimmäisen helppoa, sillä laitteiden välille voidaan muodostaa yhteys joko laitteiden sisäisellä Bluetooth-lähettimellä, erillisellä USB-adapterilla tai erillisellä iPhone-, iPod- ja iPad-adapterilla. Erikseen hankittavilla adaptereilla saavutetaan lisäksi entistä parempi äänenlaatu tehokkaan ja pieniviiveisen apt-X-äänikoodekin ansiosta.

Hinta ja saatavuus
Creative D220W ja Creative T12 Wireless tulevat saataville lokakuussa 2010. Creative D220W:n kuluttajahinta on 129 euroa ja Creative T12 Wirelessin kuluttajahinta on 79 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja:
http://fi.creative.com/products/welcomenew.asp?category=4

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com