Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmän, joka toimii langattomasti Bluetooth-stereotekniikalla. Samalla markkinoille tulee myös langalliset Inspire S2 -stereokaiuttimet.

inspires2

Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmä tarjoaa uuden sukupolven kannettavien tietokoneiden, pöytäkoneiden ja langattomien medialaitteiden käyttäjille vapauden nauttia musiikista langattomasti. Tämä on mahdollista kaiutinjärjestelmän sisäänrakennetun langattoman vastaanottimen ja mukana toimitettavan USB-liitäntäisen Bluetooth-lähettimen ansiosta. Käyttäjät voivat kaiutinjärjestelmän kautta toistaa ja hallita musiikkia Bluetooth-laitteista, jotka ovat enintään 10 metrin etäisyydellä kaiuttimista. Kaiuttimet tukevat Bluetooth-profiileista A2DP-stereotoistoa ja AVRCP-kaukosäätöä.

Pienestä koostaan huolimatta kaiutinjärjestelmän osista ja äänenlaadusta ei ole tingitty, joten se sopii ihanteellisesti vaativillekin käyttäjille. Satelliittikaiuttimien dynaamiset, ääntä tasapainoisesti toistavat 2 tuuman elementit ja uusi Creative DIRECT-THROW -bassovahvistin tuovat musiikkiin ja viihteeseen uutta eloa. Kaiutinjärjestelmän kokonaisteho on 29 wattia (RMS) ja taajuusvaste on 40 Hz – 20 kHz.

Inspire S2 Wireless -kaiutinjärjestelmän kämmenen kokoiset (7,4 x 7,3 x 10,3 cm) satelliittikaiuttimet sopivat täydellisesti pieniin tiloihin. Lisäksi toiseen satelliittikaiuttimeen on sijoitettu äänenvoimakkuuden säädin, linja-sisääntulo ja kuulokeliitäntä.

Inspire S2 -kaiutinjärjestelmä on muilta ominaisuuksiltaan täysin Wireless-mallin kaltainen, mutta se ei tue langatonta Bluetooth-yhteyttä.

Hinta ja saatavuus
Inspire S2 Wireless ja Inspire S2 ovat saatavana marraskuussa 149 ja 79 euron kuluttajahintaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Lisätietoja:
http://fi.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=19009
http://fi.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=18750

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist
Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com