Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille Creative N400 -matkakaiuttimet. Ne sopivat täydellisesti laadukkaaseen musiikin kuunteluun kannettavalla tietokoneella.

n400

Kannettava tietokone toimii yhä useamman musiikin kuuntelijan tärkeimpänä musiikkilaitteena. Kannettavaa tietokonetta käytetään myös yhä useammin kotona eri huoneissa. Välillä tietokoneella kuunnellaan musiikkia keittiössä ruoanlaiton lomassa, välillä katsellaan YouTube-videoita olohuoneessa ja välillä tehdään töitä työhuoneessa musiikin soidessa taustalla. Kannettava tietokone ja äänentoisto liikkuvat käyttäjän mukana, mutta yhä useampi käyttäjä haluaisi tietokoneestaan laadukkaampaa ääntä.

Creative N400 -matkakaiuttimet saavat käyttöjännitteensä USB-kaapelista, joten vain yksi liitäntäkaapeli tarjoaa kaiken tarvittavan X-Fi-äänenlaadusta nauttimiseen. Kannettavan tietokoneen äänentoisto paranee huomattavasti kaikkien äänien toistuessa neljästä huipputehokkaasta kahden tuuman elementistä X-Fi-tekniikoilla parannettuna. X-Fi Crystalizer palauttaa korkeat ja matalat äänet, jotka ovat kadonneet musiikkia pakattaessa ja X-Fi CMSS-3D luo kuulijan ympäröivät monikanavaäänet. Lisäksi Creative ALchemy -ohjelmisto tuo Windows XP:n peliäänet Windows Vistaan.

Kevyen rakenteensa ansiosta kaiuttimet näyttävät hyvältä ja niitä on helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Mukana toimitetaan myös kuljetuskotelo, jossa kaiuttimet säilyvät suojassa kolhuilta. Kaiuttimet painavat vain 251 grammaa ja niiden mitat ovat 180 x 75 x 45 millimetriä. Kaiuttimien säätimillä voi hallita äänentoiston tärkeimpiä ominaisuuksista, kuten äänenvoimakkuutta, kappaleen vaihtoja, toistoa ja taukoja.

Saatavuus ja hinnoittelu
Creative N400 -matkakaiuttimet ovat saatavana välittömästi ja niiden kuluttajahinta on 69 euroa.

Creative Labsin tiedottaminen
Visionist / Jiri Koivuniemi
Läntinen Brahenk. 2 c A 26
00510 HELSINKI
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit
GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com/fi

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Creative Labs Europe on perustettu vuonna 1993 tukemaan kasvavia Euroopan markkinoita. Sen pääkonttori ja tekninen keskus on Dublinissa, Irlannissa. Se tarjoaa tehokasta, lokalisoitua ja asiakaskohtaista palvelua Euroopan markkinoille. Se tarjoaa myös asiakastukea, joka täydentää palvelua, joita Creativen myyntikonttorit tarjoavat. Lisätietoja: www.creative.com