Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi tietoja In-Stat-tutkimuslaitoksen tekemästä, kuluttajien verkkotallennuslaitteiden käyttöä tutkivasta raportista. Raportin mukaan Buffalo säilyttää jo neljättä vuotta peräkkäin paikkansa kuluttajille suunnattujen NAS-verkkotallennusratkaisujen johtavana toimittajana. In-Statin raportti tuo myös esille sen, että kuluttajat hankkivat yhä enemmän suurikapasiteettisia laitteita. He ovat siirtymässä pois 500 gigatavun malleista ja hankkivat yhden tai kahden teratavun ratkaisuja.

instat

In-Statin raportti osoittaa Buffalon olevan edellä kilpailijoitaan, joita ovat mm. Western Digital, Iomega ja Hewlett Packard. Tuloksista käy myös ilmi, että vuonna 2008 kuluttajille suunnattujen verkkotallennusratkaisujen markkinat kasvoivat 24 prosenttia. EMEA-alueen markkinoiden odotetaan jättävän kasvussa taaksensa kaikki muut alueet vuoteen 2013 mennessä. Tutkimukseen osallistuneista NAS-tallennusratkaisujen omistajista lähes puolet hyödyntää laitettaan digitaalisen musiikin ja yli neljännes videokuvan toistamisessa.

”Se, että johdamme neljättä vuotta peräkkäin kuluttajille suunnattujen NAS-tallennusratkaisujen markkinoita, osoittaa sitoutumisemme parhaisiin mahdollisiin kuluttajien NAS-tuotteisiin”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson. ”Tulemme jatkamaan työtämme kuluttajien tarpeiden mukaan kehitettävien ratkaisujen parissa ja olemme iloisia, että voimme olla tämän kasvavan markkina-alueen johtopaikalla.”

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Ingram Micro Oy, 09-502 7400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.