Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti uuden pelikuulokkeiden valikoiman tietokoneille ja pelikonsoleille.

sbtactic3domega

Laadukkaista audiotuotteistaan tunnettu Sound Blaster -tuoteperhe laajenee neljän uuden Tactic-pelikuulokkeen voimin. Malleista kaksi on suunnattu Xbox 360 -pelikonsoleille. Lisäksi mallistossa on PC- ja Mac-tietokoneille suunnattu Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless Special Edition Gaming Headset. Neljäs uutuus eli tuotesarjan lippulaivamalli, Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless Gaming Headset on yhteensopiva sekä Xbox 360- ja PS3-pelikonsolien että PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa.

Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless Gaming Headset
Langattomasti toimiva Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless on pelikuuloke, joka sopii käytettäväksi niin pelikonsolien (Xbox 360 ja PlayStation 3) kuin tietokoneidenkin kanssa (PC ja Mac). Laadukkailla 50 millimetrin FullSpectrum-elementeillä varustelluissa pelikuulokkeissa on myös irrotettava mikrofoni. Sen ainutlaatuinen tekniikka minimoi häiriöäänet, taaten näin selkeän puheviestinnän. Mukana tulevan PC- ja Mac-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat mukauttaa omia ääniasetuksiaan omaan profiiliinsa ja nauttia THX TruStudio Pro -ääniteknologiasta.

Sound Blaster Tactic3D Omega Wirelessin tekniikan ansiosta käyttöviive on äärimmäisen pieni. Käytetty teknologia vähentää myös häiriöääniä merkittävästi. Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless ei myöskään vaadi mitään lisäosia käytettäväksi pelikonsolien kanssa. Kuulokkeissa on myös painikkeet äänenvoimakkuudelle, mykistystoiminnolle ja muille tarvittaville toiminnoille. Langaton vastaanotin voidaan kytkeä joko usb-littimellä tai tavallisella ääniliitännällä, joten kuulokkeita voidaan käyttää myös vaikkapa mp3-soittimen kanssa.

Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless Special Edition Gaming Headset
Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless on korkeatasoinen pelikuuloke 50 millimetrin elementeillä ja näyttävällä muotoilulla, jota korostaa kuulokkeiden punertava valaistus. PC- ja Mac-tietokoneille tarkoitettu Wrath-pelikuuloke takaa erinomaisen äänenlaadun THX TruStudio Pro -teknologian myötä. Vaativaan pelaamiseen suunnitellut kuulokkeet on varustettu teräsvahvisteisella sangalla, pehmeillä korvakupeilla, ladattavilla litium-akuilla sekä irrotettavalla mikrofonilla.

Sound Blaster Tactic360 Sigma Gaming Headset
Sound Blaster Tactic360 Sigma on Xbox 360 -pelikonsolille suunnattu pelikuuloke. Tukevalla metallivahvisteisella sangalla varustetuissa pelikuulokkeissa on 50 millimetrin elementit sekä yhdysrakenteinen vahvistin. Lisäksi pelikuulokkeet on varustettu peliäänten ja puheääneen hallintaan tarvittavilla painikkeilla. Sound Blaster Tactic360 Sigma -kuulokkeissa on sekä analogiset audioliitännät että digitaalinen usb-liitäntä.

Sound Blaster Tactic360 ION Gaming Headset
Kevytrakenteinen Sound Blaster Tactic360 ION on pelikuuloke, jossa on 40 millimetrin kaiutinelementit. Yhdysrakenteisen vahvistimen lisäksi pelikuulokkeiden mukana on painikkeet peli- ja puheäänten hallintaan. Sound Blaster Tactic360 ION -kuulokkeissa on sekä analogiset audioliitännät että digitaalinen usb-liitäntä.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster Tactic-sarjan uudet kuulokkeet tulevat myyntiin joulumarkkinoille. Omega-, Wrath-, Sigma- ja ION-kuulokkeiden kuluttajahinnat ovat 179, 129, 59 ja 49 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.soundblaster.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com