Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi X-Fi-ääniteknologiaan ja langattomaan Bluetooth-yhteyteen perustuvan Creative ZEN X-Fi3 -mediasoittimen.

zenxfi3

Musiikkia, valokuvia ja videoita toistava mediasoitin tukee häviöttömiä FLAC-musiikkitiedostoja ja lukuisia muita tiedostomuotoja. Erittäin pienikokoinen (65 x 45,5 x 12,5 mm, 45 g) Creative ZEN X-Fi3 on monipuolinen mediasoitin, jossa on myös microSD-muistikorttipaikka, 2 tuuman värillinen kosketusnäyttö ja videolähtö (A/V-kaapeli saatavana erikseen).

Creative ZEN X-Fi3:n käyttäjät voivat kokea musiikin kristallinkirkkaana ja yksityiskohtaisena mullistavan ja tehokkaan X-Fi-ääniteknologian ansiosta. X-Fi Crystalizer toistaa digitaalisen musiikin alkuperäiselle tallenteelle uskollisella tavalla ja palauttaa tiedonpakkauksessa kadonneet yksityiskohdat. X-Fi Expand tuottaa kuulokkeita käytettäessä äärimmäisen luonnollisen äänentoiston ja laajentaa äänimaailmaa.

Mediasoittimen sisäänrakennetun apt-X-koodekin ansiosta käyttäjät voivat nauttia huippuluokan langattomasta Bluetooth-äänentoistosta käytettäessä sitä Bluetooth- ja apt-X-yhteensopivien stereolaitteiden, kuten Creativen monipuolisten Bluetooth-kuulokkeiden ja -kaiuttimien kanssa.

Creative ZEN X-Fi3 tulee saataville 8 ja 16 gigatavun sisäisellä muistilla, jota voi laajentaa muistikortilla 32 gigatavuun asti. Soittimessa on myös mikrofoni, fm-radiovastaanotin ja sisäinen kaiutin. Soittimen sisäinen akku mahdollistaa jopa 20 tunnin toistoajan yhdellä latauksella.

Hinta ja saatavuus
Creative ZEN X-Fi3 tulee myyntiin lokakuussa 119 (8 Gt) ja 149 (16 Gt) euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron ja Teoston yksityisen kopioinnin 10 euron hyvitysmaksun.

Lisätietoja
www.creative.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com