Buffalo Technology (www.buffalotech.com), julkaisi TurboUSB-teknologiaa hyödyntävän ja uudelleen muotoillun ulkoisen DriveStation-tallennusratkaisunsa. Ympäristöä säästävä laite on varustettu erinomaisilla virransäästöominaisuuksilla. Se on edullinen tallennusvaihtoehto kotiin sekä pienille ja keskisuurille yrityksille.

Buffalo DriveStation on muotoiltu uudestaan ja sen kulmat ovat pyöristyneet huomattavasti. Tyylikäs tallennuslaite sopiikin kaikkiin ympäristöihin ja erilaisten laitteiden kumppaniksi. Laitteen mukana tulevalla Windows-käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopivalla virransäästöohjelmistolla hallitaan virrankulutusta laitteen ollessa käyttämättömänä. Virransäästötilan toimintaa voidaan ajastaa ja sen avulla pystytään vähentämään virrankulutusta jopa 75 prosenttia. Laite käynnistyy haluttaessa uudelleen automaattisesti, mutta se voidaan käynnistää myös manuaalisesti. Se myös käynnistyy ja sammuu yhdessä tietokoneen kanssa.

Laitteen saa 320, 500, 640, 750 gigatavun tai 1 teratavun tallennuskapasiteeteilla. TurboUSB-teknologia auttaa parantamaan USB-väylän tiedonsiirtonopeuksia. Buffalon Secure Lock Ware for Windows -ohjelmistolla tietojen turvaaminen on yksinkertaista ja tehokasta.

”Kulutuselektroniikan käyttäjät ovat entistä huolestuneempia laitteidensa lisääntyneestä virrankulutuksesta ja sen kasvaneista kuluista. He vaativat virrankäytöltään paremmin suunniteltuja tuotteita”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

Laitteessa on kahden vuoden rajoitettu takuu ja se on saatavana välittömästi. Sen kuluttajahinnat 320 (HD-CE320U2), 500 (HD-CE500U2), 640 (HD-CE640U2), 750 (HD-CE750U2) gigatavun ja 1 (HD-CE1.0TU2) teratavun kapasiteeteilla ovat 89, 99, 109, 129 ja 159 (sis ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Toptronics Oy, 02-273 4000, www.panvision.com/fi
Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

© Buffalo Inc. 2008. BUFFALO-logo, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, MiniStation ja LinkTheater ovat Melco Holdings Inc:n tai Buffalo Inc:n tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä. Microsoft Windows ja Microsoft-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Muiden mainittujen yritysten nimet ja logot kuuluvat omistajilleen.