Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi uudelleen muotoillun LinkStation Live -verkkolevyasemansa virransäästöominaisuuksilla. Web Access -toiminnon parannetut ominaisuudet mahdollistavat mediasisällön lataamisen ja toistamisen Apple iPhone -puhelimen kautta PC- ja Mac-selainten lisäksi.

Laitteessa on monipuoliset virransäästöominaisuudet. Virransäästön asetuksia ja ajastusta hallinnoidaan verkkolevyaseman webbipohjaisen käyttöliittymän avulla. Sillä mahdollistetaan virrankulutuksen selkeä väheneminen lepotilassa. Laite voidaan asettaa käynnistymään lepotilasta haluttuina kellonaikoina. Laite myös käynnistyy tai sammuu automaattisesti yhdessä tietokoneen kanssa.

LinkStation Live -verkkolevyaseman Web Access -toiminnot mahdollistavat laitteeseen tallennettuun mediasisältöön pääsyn myös Apple iPhone -puhelimen kautta. Musiikin ja videoiden toisto tai vaikka valokuvien katselu iPhone-puhelimessa on buffalonas.com-palvelun kautta helppoa.

Sisäänrakennettu BitTorrent-asiakasohjelma tekee sisältöön pääsyn ja sen varastoinnin helpoksi. Sen avulla tiedostot voidaan ladata suoraan LinkStation-verkkolevyasemalle ilman, että tietokonetta tarvitaan latausprosessin aikana. LinkStation Live toimii myös DNLA-yhteensopivien laitteiden kanssa ja Direct Copy -toiminto mahdollistaa tiedostojen siirtämisen yhdellä napin painalluksella digi- tai videokamerasta. Laite on integroitu toimimaan iTunes-ohjelman kanssa ja tallennetun musiikin kuuntelu on sujuvaa.

LinkStation Liven tallennuskapasiteettia voidaan kasvattaa liittämällä verkkolevyasemaan ulkoinen kiintolevy USB 2.0 -liitännän kautta. Laitteen mukana tulee Memeo AutoBackup -varmistusohjelmisto (Windows ja Mac) ja siinä on gigabitin Ethernet-liitäntä (10/100/1000) JumboFrame-tuella.

Buffalo LinkStation Live on saatavana syyskuussa ja siinä on rajoitettu kahden vuoden takuu. Sen kuluttajahinnat 500 gigatavun (LS-CH500L) ja 1 teratavun (LS-CH1.0TL) kapasiteeteilla ovat 159 ja 209 euroa (sis ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Toptronics Oy, 02-273 4000, www.panvision.com/fi

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

© Buffalo Inc. 2008. BUFFALO-logo, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, MiniStation ja LinkTheater ovat Melco Holdings Inc:n tai Buffalo Inc:n tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä. Microsoft Windows ja Microsoft-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Muiden mainittujen yritysten nimet ja logot kuuluvat omistajilleen.