Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti langattomat monikanavakaiuttimet ja stereokuulokkeet.

t6wp300

Creativen uudet monikanavakaiuttimet ja stereokuulokkeet hyödyntävät langatonta Bluetooth-äänentoistoa sekä tehokasta apt-X-äänikoodekkia huippuluokan langattomaan äänentoistoon. Kaiuttimet ja kuulokkeet toimivat kaikkien Bluetooth-yhteensopivien medialaitteiden kanssa, mutta ovat parhaimmillaan Creative ZiiO -viihdetabletin ja Creative ZEN Touch 2 -mediasoittimen kanssa.

ZiiSound T6
ZiiSound T6 on huippuluokan komponenteista valmistettu Creativen langattomien kaiuttimien lippulaiva, jonka tehokas ja pieniviiveinen apt-X-äänikoodekki takaa erinomaisen Bluetooth-äänentoiston. Tehokkaat elementit ja digitaaliset vahvistimet tuottavat tasapainoisen, dynaamisen ja selkeän äänen. Käyttäjä voi nyt nauttia laadukkaasta musiikista ilman johtoja, kytkemättä tai telakoimatta langattomia laitteita fyysisesti kaiuttimiin.

Neljä käännettävää satelliittikaiutinta tarjoavat tarkan äänentoiston rikkailla keskiäänillä ja puhtailla korkeilla äänillä. Käännettävillä satelliittikaiuttimilla saadaan aikaan käyttäjän tarpeen mukaan joko parempi stereoäänikuva tai monikanavainen kuuntelijan ympäröimä tilaääni. ZiiSound T6 mahdollistaa myös aidoista 5.1 monikanavaäänistä nauttimisen langallisen USB-liitännän kautta (vaatii 5.1 dekooderiohjelmiston).

Satelliittikaiuttimien äänentoisto yhdistyy sulavasti kolmen elementin Creative SLAM™ -bassovahvistimen (Symmetrically Loaded Acoustic Module) tuottamiin voimakkaisiin, jykeviin ja rikkaisiin mataliin ääniin. Kaiutinjärjestelmällä voi nauttia luonnollisesta ja tasapainoisesta musiikkielämyksestä.

Kaiuttimien mukana on langaton ja langallinen kaukosäädin, joista jälkimmäisessä on erittäin tarkka äänenvoimakkuuden säädin sekä lisäliitäntä kannettaville soittimille. Kaiuttimien mukana toimitetaan myös Creative BT-D1 -sovitin, jolla saadaan aikaan Bluetooth/apt-X-ääniyhteys tietokoneen USB-liitännästä kaiuttimiin.

Creative WP-300
Langattomat Creative WP-300 -stereokuulokkeet ovat apt-X-äänikoodekin ansiosta äänenlaadultaan vertaansa vailla olevat Bluetooth-kuulokkeet. Korvakupit on muotoiltu tarkkaa äänentoistoa varten ja pehmeät korvapehmusteet ehkäisevät taustamelua tehokkaasti. Kuulokkeissa käytetään Neodyymi-magneettielementtejä, jotka soivat kristallinkirkkaasti.

Kuulokkeiden akku kestää musiikinkuuntelua jopa 8 tuntia ja kuulokkeet ladataan mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Kuulokkeissa on myös säätimet äänentoiston hallintaan ja äänenvoimakkuuden säätöön. Kuulokkeet taittuvat litteiksi, joten ne on helppo ottaa mukaan ja niiden suojaksi toimitetaan myös matkapussi.

Hinta ja saatavuus
ZiiSound T6 ja Creative WP-300 tulevat markkinoille joulukuussa 2010. Niiden kuluttajahinnat ovat 299 ja 99 euroa. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/purewirelessentertainment/

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com