Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille Call of Duty: Modern Warfare 3 -pelin mukaan suunnitellun pelinäppäimistön ja pelihiiren.

g105g9mw3

Logitech tuo marraskuussa markkinoille erityisesti Call of Duty: Modern Warfare -pelille suunnitellut pelivälineet. Logitech Gaming Keyboard G105 -näppäimistö ja Logitech Laser Mouse G9X -hiiri ovat tyyliään myöten modernin räiskintäpelin mukaiset.

”Parhaimmat Modern Warfare 3 -pelaajat tarvitsevat käyttöönsä myös parhaat aseet. Gaming Keyboard G105 ja Laser Mouse G9X ovat juuri niitä”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss.

Logitech Gaming Keyboard G105
Logitech Gaming Keyboard G105 on Modern Warfare 3 -pelin virallinen näppäimistö armeijanvihreällä taustavalaistuksella. Siinä on kuusi ohjattavaa G-painiketta, joista jokaisessa on kolme eri tila-asetusta – yhteensä 18 erilaista ohjelmoitavaa makrotoimintoa.

Makrotoiminnot mahdollistavat ketjutettujen komentojen käyttämisen pelissä vain yhtä näppäintä painamalla. Mukaan voidaan ohjelmoida myös viiveitä, toistoja ja monen näppäimen yhdistelmäkomentoja. Uusia makroja voidaan luoda vaikka kesken pelin hyödyntämällä Logitechin Gaming Software -ohjelmistoa.

Ohjelmoitavuuden lisäksi näppäimistössä on äänenvoimakkuuden säädöt, mykistyspainike sekä mediapainikkeet. Lisämukavuuden takaa erillinen peli- ja työpöytätilan valitsin, jolla voidaan ottaa Windows- ja valikkopainikkeet pois käytöstä pelin ajaksi ja näin ehkäistä harmilliset vahinkopainallukset.

Logitech Laser Mouse G9X
Logitech Laser Mouse G9X on huipputarkka laserhiiri, jonka tarkkuutta ja nopeutta voidaan säätää käyttötarpeiden mukaan hitaan, mutta tarkan 200 dpi:n ja huippunopean 5700 dpi:n välillä. Asetuksia voi muuttaa niin sanotusti lennosta, jolloin peliä ei tarvitse keskeyttää asetuksia muuttaakseen. Asetukset tallentuvat hiiren sisäänrakennettuun muistiin, joten ne säilyvät mukana vaikka eri koneella hiirtä käytettäessä.

G9X:n MicroGear Precision Scroll -vierityspainike takaa tarkan aseiden valinnan kesken pelin, mutta toimii myös huippunopeana vieritystoimintona vaikkapa nettisivuja selatessa. Laser Mouse G9X:n painoa voidaan myös säätää jopa 28 gramman lisäpainoilla omien tarpeiden mukaan. Hiiren tyylikäs ja muokattavissa oleva taustavalaistus voidaan niin ikään valita oman tyylin ja tarpeen mukaisesti.

Hiiren mukana tulee myös upea ja laadukas Call of Duty: Modern Warfare 3 -hiirimatto.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Gaming Keyboard G105 ja Logitech Laser Mouse G9X tulevat saataville marraskuun aikana 69 ja 79 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/349/9297

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com