Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi parannetun version menestyksekkäästä ulkoisesta MiniStation-kiintolevystään. Tiedonsiirtoa nopeuttavalla TurboUSB-teknologialla varustettu MiniStation-tuoteperhe toimii nyt myös kaikissa Mac OS X -käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Leopard. Se on siten täydellinen valinta esimerkiksi MacBook-käyttäjille. Laite sopii erinomaisesti tiedostojen, musiikin, kuvien ja elokuvien tallentamiseen.

ministationwhite

2.5 tuuman kiintolevyyn perustuva MiniStation-kiintolevy on saatavana 160, 250, 320 ja 500 gigatavun tallennuskapasiteeteilla. Siinä on aseman ympäri kierrettävä liitäntäkaapeli helppoa säilyttämistä varten. Laitteen kotelo ja sisäosat on suunniteltu iskunkestäviksi. Lisäksi se tukee USB 2.0- ja 1.1 -liitäntöjä sekä Applen Time Machine -ohjelmiston käyttöä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Laite on saatavana välittömästi ja siinä on kahden vuoden rajoitettu takuu. Sen kuluttajahinnat 160 (HD-PF160U2/WH), 250 (HD-PF250U2/WH), 320 (HD-PF320U2/WH) ja 500 (HD-PF500U2/WH) gigatavun tallennuskapasiteeteilla ovat 79, 99, 109 ja 159 euroa (sis. ALV 22 %).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStation™-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom™, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.