Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi helposti mukana kulkevan Buffalo Portable MultiDrive DVD -aseman. Se on tarkoitettu minikannettaville ja muille pienille kannettaville tietokoneille. DVD-levyjen lukeminen ja kirjoittaminen onnistuu sen avulla uskomattoman kätevästi ja helposti. Lisäksi se on kevyt ja muotoilultaan ohut, joten se on ihanteellinen ratkaisu liikkuvaan käyttöön. DVD-aseman saa joko mustana tai valkoisena.

buffalodvd

Buffalon DVD-asemassa on Buffer Underrun Prevention -ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjä voi turvallisin mielin käyttää muita sovelluksia samanaikaisesti tallentaessaan tietoa DVD-levylle. Laitteen mukana tulevan CyberLink-ohjelmiston avulla liikkuva käyttäjä voi helposti siirtää sisältöä kirjoitettaville CD- ja DVD-levyille. Asema saa käyttöjännitteensä kätevästi USB-liitännän kautta, joten tilaa vievää virtalähdettä eikä hankalia lisäjohtoja tarvita.

”Aikana, jolloin minikannettavat ovat varteenotettava vaihtoehto perinteisille kannettaville tietokoneille, toimivan ja teknologiset vaatimukset täyttävän DVD-aseman omistaminen on entistä tärkeämpää”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

Buffalon DVD-asema kirjoittaa DVD±R-levyille 8-kertaisella nopeudella ja CD-R/RW-levyille 24-nopeudella. Laite on helppo asentaa ja on heti käyttövalmis haaroitetun USB-kaapelin kytkemisen jälkeen. Laitteen mitat ovat 142 x 20 x 137 ja painoa sillä on vain 340 grammaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo Portable MultiDrive DVD -asema tulee saataville toukokuussa 2009 ja sen kuluttajahinta on 79 euroa (sis. ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Ingram Micro Oy, 09-502 7400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.