Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi tehokkaan Buffalo AirStation HighPower ADSL+ Modem Router -yhdistelmälaitteen. Se on 802.11n-standardiluonnoksen mukainen langaton WLAN-reititin ja ADSL-modeemi samoissa tyylikkäissä kuorissa. Se on täydellinen tietoliikenneratkaisu vaativiinkin verkkoympäristöihin.

buffaloadsl

Uusi yhdistelmälaite on edeltäjiään huomattavasti tehokkaampi ja se on myös saanut uuden, entistä tyylikkäämmän ulkomuodon. Sen kiiltävän musta pinta ja siro muotoilu tekevät siitä sopivan laitteen tyylitietoiseenkin kotiin tai toimistoon.

Laitteen ominaisuudet eivät kuitenkaan jää pelkkiin ulkoisiin seikkoihin, vaan lisäksi se hyödyntää uusinta verkkoteknologiaa. Langaton yhteys kykenee Wireless-G-laitteita kolme kertaa nopeampaan, jopa 150 megabitin sekuntinopeuteen. Laitteessa on myös 24/1 megabitin sekuntinopeudella toimiva ADSL2+ -modeemi ja 100 megabitin sekuntinopeudella toimiva neliporttinen langallinen Ethernet-reititin. Lisäksi AOSS-järjestelmän (AirStation One-Touch Secure System) avulla verkkoyhteys voidaan muodostaa nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Langattoman tiedonsiirron tehoa parantavien High Power -ominaisuuksien ansiosta laitteen toiminta-alue riittää erinomaisesti kattamaan useimmat kodit ja toimistot kokonaisuudessaan. Monipuolisen tietoturvanhallinnan, palomuurin ja salausominaisuuksien ansiosta sekä langalliset että langattomat yhteydet on helppo pitää turvallisena. Lisäksi laitteen automaattinen kanavatuki käyttää aina parasta mahdollista vapaana olevaa kanavaa taatakseen varmatoimiset ja tehokkaat langattomat yhteydet.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo AirStation HighPower ADSL+ Modem Router (WBMR-HP-GN) on saatavana syyskuun 2009 kuluessa. Sen kuluttajahinta on 79 euroa ilman USB-verkkoadapteria ja 89 euroa USB-verkkoadapterilla (WBMR-HP-GN/U). Hinnat sisältävät ALV 22%. Laitteessa on kahden vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/wireless-n-nfiniti/wbmr-hp-gn-airstation-highpower-adsl-modem-router/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.