Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi uusimman NAS-verkkotallennusratkaisunsa. TeraStation III on erittäin suorituskykyinen tallennusratkaisu pienten ja keskisuurten yritysten käyttöön. Siinä on useita yrityskäyttöön suunniteltuja ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

ts3

TeraStation III -tallennusratkaisun saa 2, 4, 6 ja jopa 8 teratavun tallennuskapasiteeteilla. Virhetilanteiden sattuessa laitteen Hot Swap -ominaisuudet varmistavat tietojen eheyden ja säilyvyyden. TeraStation III on täydellinen NAS-verkkotallennusratkaisu yrityksille, jotka tavoittelevat luotettavuutta, haluavat minimoida käyttökatkokset ja hallita tärkeitä tietoja turvallisesti.

Maksimaalista varmuutta tavoitteleville yrityksille reaaliaikainen kopiointitoiminto (replication) mahdollistaa joustavan ja nopean tietojen palauttamisen toisesta yhteen liitetystä TeraStation III -laitteesta. Kiintolevyn toiminnan mahdollisesti häiriintyessä, Hot Swap- ominaisuudet varmistavat tietojen säilymisen ja mahdollistavat kiintolevyä vaihdettaessa keskeytyksettömän tietojen saatavuuden. Neljä varmatoimista SATA-kiintolevyä voidaan asettaa toimimaan RAID 0, 1, 5 tai 10 -kokoonpanoilla.

Laitteessa on TeraStation Pro -sarjan laitteisiin verrattuna kolme kertaa nopeammat tiedonsiirtonopeudet (60 Mt/s). Kaksi USB-liitäntää ja Dual Ethernet -yhteyksien tietoliikennekuormaa jakavan Port Trunking -teknologian ansiosta kaikki tiedonsiirto on erittäin nopeaa.

TeraStation III:n tehokkaat virransäästöominaisuudet tarjoavat jopa 66 prosentin energiansäästön. Lisäksi tuulettimien lämpötunnistimet ja älykkäästi suunniteltu kotelon viilennys pitävät melutason alhaisena, joten se on täydellinen ratkaisu esimerkiksi pieneen toimistoon.

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla laitteen käyttöönotto on helppoa. Selkeän LCD-näytön ansiosta yksikköjen asentaminen ja hallinta on yksinkertaista. Mac-järjestelmien tuen lisäksi laitteen NFS-tuki (Network File System) mahdollistaa käytön myös UNIX-järjestelmien kanssa. Active Directory -yhteensopivuus takaa puolestaan turvallisen käytön Windows-verkoissa. Tuki Applen Time Machine -varmistusohjelmistolle tarjoaa mahdollisuuden Mac-laitteiden varmistamiseen. Laitteen WebAccess-ominaisuudet helpottavat liikkuvan käyttäjän turvallista tietoihin pääsyä Internetin yli esimerkiksi kannettavalta tietokoneelta tai matkapuhelimesta. Sisäänrakennettu DLNA-mediapalvelin yksinkertaistaa yhteensopivien laitteiden liittämistä ja käyttöä.

Saatavuus ja hinnoittelu
TeraStation III:n kuluttajahinnat ovat 2, 4, 6 ja 8 teratavun kapasiteeteille 1199, 1699, 2099 ja 2699 euroa (sis. ALV22%). Muut ovat saatavana välittömästi, mutta 8 teratavun malli tulee myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana. Laitteilla on 3 vuoden takuu.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
Ingram Micro Oy, 09-502 7400, www.ingrammicro.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.