Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkisti kahteen keskiöityyn ankkurielementtiin perustuvat tulppakuulokkeet, jotka eristävät jopa 98 prosenttia taustamelusta.

aurvana-in-ear3

Creative Aurvana In-Ear3 -tulppakuulokkeet ovat ihanteellinen valinta muusikoille ja laatua vaativille kuuntelijoille. Kuulokkeiden erinomaisesti korviin istuva AuraSeal™-rakenne sulkee pois jopa 98 prosenttia ympäristön taustamelusta. Käyttäjät voivat näin nauttia studiotason äänestä ajasta ja paikasta riippumatta.

Creative Aurvana In-Ear3 -tulppakuulokkeissa on kaksi erittäin pientä keskiöityä ankkurielementtiä, joista yksi toistaa korkeat taajuudet ja toinen matalat taajuudet. Kuulokkeiden kaarevaan ääniputkeen sekä diskantti- ja keskiäänet erottelevaan akustiseen jakoon perustuva rakenne estää äänten ennenaikaisen sekoittumisen. Se myös yhdistää yksityiskohtaiset korkeat sekä napakat keski- ja matalat äänet suoraan korvakäytävässä. Tämä takaa verrattoman tarkan äänentoiston.

Erittäin puhdas hapeton kuparikaapeli vähentää merkittävästi äänen vääristymiä ja tuottaa kristallinkirkkaan äänen. Erittäin miellyttävä ja turvallinen korvan päältä kulkeva kaapelisilmukka varmistaa, että tulppakuulokkeet pysyvät tukevasti ja mukavasti käyttäjän korvissa myös aktiivisen liikunnan aikana.

Creative Aurvana In-Ear3 -tulppakuulokkeiden mukana toimitetaan kuulokkeiden kuljettamista helpottava kaapelinhallinnalla varustettu suojapussi, kahdet S-, M- ja L-koon silikonitulpat, kahdet vaahtomuovitulpat, puhdistustyökalu ja lentokonesovitin.

Hinta ja saatavuus
Creative Aurvana In-Ear3 tulee myyntiin kesäkuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.creative-aurvana.com

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com