Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, laajentaa valikoimaansa entistä paremmilla iPad 2 -suojilla.

ipad2group

Monikäyttöiset iPad 2 -tablettilaitteet kulkevat helposti mukana missä ikinä niitä käytetään. Ne ovat kuitenkin helposti alttiita myös kolhuille ja naarmuuntumisille. Targus vastaa tähän tarpeeseen iPad 2 -suojilla, jotka paitsi suojaavat konetta, tekevät sen tyylistä tinkimättä.

Targus Zierra Portfolio Case for iPad 2 (THZ06201EU)
Targus Zierra Portfolio Case for iPad 2 on näyttävä ja monikäyttöinen suojalaukku ahkeralle iPad 2 -käyttäjälle. Laadukkaan nahkasuojan sisälle mahtuu paitsi itse tablettilaite, myös luottokortit, valokuvat ja muistilaput. Zierra-suojalaukussa on myös säilytyslenkki kuulakärki- tai kosketuskynälle.

Suoja voidaan avata myös kätevästi iPad 2 -tueksi, jolloin laitetta ei tarvitse ottaa pois käyttöä varten. Suljettuna suojakotelo estää tablettilaitetta naarmuuntumasta tai likaantumasta. Zierra-suojassa on myös säilytystila mukana toimitettavalle Targus CleanVu-puhdistustyynylle. Tuotteen kuluttajahinta on 59,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus CleanVu Cleaning Pad (TXA002EU)
Targus CleanVu Cleaning Pad on laadukas puhdistustyyny tablettilaitteille. Sormenjäljet ja muut tahrat lähtevät CleanVu-tyynyllä vaivatta. Tuotteen kuluttajahinta on 7,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus Click-In Case for iPad 2 (THD004EU, THD00401EU, THD00402EU)
Targus Click-In Case for iPad 2 on tyylikäs, helppokäyttöinen ja tukeva suojakansi iPad 2 -laitteille. Kolmella eri värivaihtoehdolla (musta, pinkki, sininen) saatavilla oleva suoja on päältä pehmustettua, mutta sisältä kovaa materiaalia. Se suojaa iPad 2:n näyttöä ja sivua sekä kolhuilta että tahroilta.

Applen Smart Cover -kannen tapaan se taittuu myös tukevaksi alustaksi tarjoten hyvän katselu- ja käyttökulman iPadin käyttöä varten. Vahvasta suojapinnastaan huolimatta Click-In Case on ohut ja kevytrakenteinen. Tuotteen kuluttajahinta on 39,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Targus VuComplete Cover for iPad 2 (THD002EU)
Kovasta ja läpinäkyvästä muovista tehty Targus VuComplete Cover for iPad 2 on ihanteellinen ratkaisu iPad 2 -laitteen taustapuolen suojaamiseksi. Se on täysin yhteensopiva Applen Smart Cover -kannen kanssa ja jättää taustapuolen logoineen tyylikkäästi näkyville.

VuComplete Cover for iPad 2 pysyy paikoillaan tiukalla kiinnityksellä ja suojaa tablettilaitetta niin kolhuilta, iskuilta kuin likaantumiseltakin. Tuotteen kuluttajahinta on 19,90 euroa ja se on saatavana välittömästi.

Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.targus.com/uk/cases_tablet.asp

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03-2136100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010-8438400, www.panvision.com

Lehdistökontaktit

Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.