Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi ensimmäisen matkakäyttöön sopivan yhden teratavun ulkoisen kiintolevynsä, joka sopii vaikka käyttäjänsä povitaskuun.

ministationlifestyle

Buffalo MiniStation Encrypt -kiintolevyissä on toimintavarma laitteistotason salaus sekä useita tietoturvaa parantavia ominaisuuksia ja apuohjelmia. Kiintolevyssä käytetään kahta eri suojaustasoa. Suojaaminen voidaan toteuttaa niin, että kaikissa tietokoneissa voidaan tarkastella kiintolevyn sisältämiä tietoja. Se voidaan toteuttaa myös niin, että kiintolevy salataan 256-bittisellä AES-salauksella. Sitä käytettäessä tiedot salataan välittömästi tallennettaessa ja ne suojataan salasanalla.

Buffalo MiniStation Encrypt on suunniteltu erityisesti liikkuvaan käyttöön, joten se on erittäin iskunkestävä, kevyt ja pienikokoinen. Siinä on myös laitteen ympäri kierrettävä liitäntäkaapeli helppoa kuljettamista ja säilyttämistä varten. Se saa käyttöjännitteensä USB-liitännän kautta. Kiiltävän mustan värinsä ansiosta se sulautuu tyylikkäästi mihin tahansa ympäristöön.

MiniStation-kiintolevyjen mukana toimitetaan myös uusi Buffalo Tools -ohjelmistopaketti, joka parantaa kiintolevyn päivittäistä käyttöä huomattavasti ja nopeuttaa lisäksi sen käyttöä entisestään. Sen avulla voi myös varmistaa tietokoneen tiedot helposti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo MiniStation Encrypt 1TB on saatavana toukokuun 2010 lopulla ja sen kuluttajahinta on 149 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 22%.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.