Buffalo Technology (www.buffalotech.com) laajensi Wireless-N Nfiniti -tuoteperhettään julkaisemalla edullisen 802.11n Draft 2.0 -standardiluonnoksen mukaisen reitittimen. Wireless-N NFINITI Router & Access Point (WHR-G300N) tarjoaa kuluttajille edullisen tavan parantaa langattoman verkkonsa suorituskykyä ja ominaisuuksia.

Uusi reititin hyödyntää 2.5 gigahertsin taajuuden tuomaa suorituskykyä ja etuja. Helppokäyttöinen reititin sopii ihanteellisesti suoratoistoelokuvien ja -musiikin samanaikaiseen toistoon useammalla tietokoneella. Buffalon AOSS-teknologia (AirStation One-Touch Secure System) ja WPS-salausominaisuudet (Wi-Fi Protected Set-up) tekevät tietoturva-asetusten määrittämisen erittäin yksinkertaiseksi. Usean langattoman lähiverkon tunnuksen (SSID) käyttö tarjoaa monitasoisen tietoturvan.

Laitteen kätevä muotoilu, sisäiset antennit, mahdollisuus sijoittaa se vaaka- tai pystyasentoon sekä mahdollisuus asentaa se jopa seinälle, tekevät siitä sopivan jokaiseen kotiin.

Uuden reitittimen avulla voidaan saavuttaa jopa 300 megabitin sekuntinopeus ja siinä on neljä Ethernet-liitäntää. WMM-ominaisuudet (WiFi Multimedia) ja QoS-asetukset (Quality of Service) mahdollistavat langattoman tiedonsiirron priorisoinnin. Laitteen asetusten määrittäminen kätevällä asennusvelholla ja webbipohjaisella käyttöliittymällä on yksinkertaista. Myös reitittimestä tukiasemaksi vaihtaminen on vaivatonta erillisen kytkimen avulla. Yhteyden tilan tarkkailu ja ongelmien ratkaisu Windows Vistassa on helppoa LLTD-tuen (Link Layer Topology Discovery) ansiosta. DMZ-toiminnot ja mahdollisuus portin avaamiseen palomuurissa helpottavat verkkopelaamista sekä streaming-ominaisuuksia hyödyntävien ohjelmien käyttöä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Laitteessa on kahden vuoden rajoitettu takuu ja se on heti saatavilla. Sen kuluttajahinta on 49 euroa (sis. ALV22%). WHR-G300N korvaa aiemman mallin WZR2-G300N.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com/fi

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStationTM-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSSTM (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, BroadcomTM, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

© Buffalo Inc. 2008. BUFFALO-logo, AirStation, Nfiniti, AOSS, TeraStation, LinkStation, DriveStation, MiniStation ja LinkTheater ovat Melco Holdings Inc:n tai Buffalo Inc:n tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä. Microsoft Windows ja Microsoft-logo ovat Microsoft Corporationin tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Muiden mainittujen yritysten nimet ja logot kuuluvat omistajilleen.