Targus (www.targus.com/uk), maailman myydyimpien kannettavien laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, on tuonut markkinoille passiivisen HeatDefence Panel -jäähdytyspaneelin. Sen avulla voidaan pitää kannettavien tietokoneiden lämmönhallinta kurissa. Sillä lisätään käyttömukavuutta ja pidennetään laitteiden käyttöikää. Myös tietokoneen käyttöaika pitenee liikkuvaa työtä tehtäessä parantuneen akun toiminta-ajan ansiosta.

Kannettavien tietokoneiden lämmönhallinta on niiden kestoiän, suorituskyvyn ja käyttömukavuuden kannalta kriittinen asia. Niiden komponentit on mahdutettu erittäin pieneen tilaan ja syntynyt lämpö ohjataan usein näiden komponenttien ohitse. Laitteen kohonneen lämpötilan aiheuttama jatkuva tuulettimien toiminta synnyttää epämukavaa taustamelua ja kuluttaa akkua. Akun toiminta-ajan lyheneminen vähentää verkkovirrasta irti olevaa käyttöaikaa. Targuksen uusi passiivinen HeatDefence Panel -jäähdytyspaneeli vähentää merkittävästi näitä haittoja ja on erinomainen ratkaisu koneen käyttöiän sekä käyttömukavuuden parantamiseen.

HeatDefence Panel -jäähdytyspaneeli käyttää HeatShift-teknologiaa. Se pohjautuu kidemäisen natriumsulfaatti-dekahydraatin (Na2SO4.IOH2O) käyttöön lämmönsiirtomateriaalina. Materiaalin homogeenisyyden ansiosta se alkaa sulaa noin 25 celsiusasteessa ja sulaa kokonaan vasta noin 35 celsiusasteessa. Materiaali imee lämmön itseensä varastoiden sen rakenteeseensa. Yhdisteen normaali lämpötila on noin viisi astetta huoneenlämpöä viileämpi. Nämä ominaisuudet tekevät siitä vertaansa vailla olevan teknologian tietokoneen lämpötilan hallintaan.

15 tuuman kokoinen passiivinen HeatDefence Panel -jäähdytyspaneeli on pieni tilavuudeltaan ja se pitää hyvin ryhtinsä, ollen silti taipuisa. Se takaa pitkäkestoisen lämmönhallinnan ja soveltuu mainiosti 12 – 15.4 tuumaisille kannettaville tietokoneille. Tuotteen mitat ovat 35 x 30 x 1 cm ja se painaa vain 760 grammaa.

Targus HeatDefence Panel -jäähdytyspaneelin kuluttajahinta on 39 euroa ja sillä on kahden vuoden takuu.

Painokelpoisia tuotekuvia
http://imagedirectory.targus.com
User ID: TIGEUROPE
Password: PHOTO

Lisätietoja HeatDefence-jäähdytyspaneelista
http://www.targus.com/uk/product_details.asp?sku=TXZ013EU

Suomalaiset jälleenmyyjät
http://www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
GNT Finland Oy, puh: 03-2136100, http://www.gnt.fi
Scribona Oy, puh: 09-52729, www.scribona.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201-553636, www.techdata.fi
Ingram Micro Oy, puh: 09-5027400, www.ingrammicro.fi
Toptronics Oy, puh: 02-2734000, http://www.toptronics.fi

Lehdistökontaktit
Visionist / Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi

Targus Finland / Jari Kokkila
Puh: 040-5420244
Email: jkokkila@targus.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu.

Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille!

Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.