Verkkolevyjen ja muiden verkkotuotteiden kuluttajamarkkinoiden johtava valmistaja, Buffalo Technology (www.buffalotech.com) tuo markkinoille minikokoisen langattoman usb-verkkosovittimen. Samalla Buffalo laajentaa verkkotuotteidensa takuuajan kolmeen vuoteen.

wliucg450

Buffalo Technologyn aiemmin tekemän verkkokyselyn mukaan yli puolet kaikkien reitittimien käyttäjistä pitää nykyistä langatonta verkkoaan joko liian hitaana tai sen kantama ei ole riittävä. Vastaavasti nopeus, helppous ja turvallisuus olivat kolme tärkeintä kriteeriä verkkotuotteita hankittaessa.

Kaikki nämä kolme ominaisuutta yhdistyvätkin erinomaisesti Buffalon AirStation-laitteissa. Lisäksi Buffalon kaikkia verkkotuotteita yhdistää korkea laatu, jonka takeeksi Buffalo on nostanut AirStation-tuoteperheensä takuuajan kahdesta kolmeen vuoteen!

Buffalo AirStation NFINITI N450 on pienikokoinen usb-liittimeen liitettävä verkkosovitin, joka tekee tietokoneesta langattoman päätelaitteen. Se hyödyntää täydellisesti uusinta 802.11n-verkkoteknologiaa ja kykenee langattomasti jopa 450 megabitin sekuntinopeuteen. Verkkosovitin myös vahvistaa vastaanotettavaa signaalia ainutlaatuisen Beamforming-tekniikan ansiosta.

Buffalon AirStation One-Touch Secure System (AOSS) -teknologian ansiosta verkkosovittimen käyttöönotto on tehty äärimmäisen helpoksi. AOSS-yhteensopivat laitteet löytävät toisensa langattomasta verkosta automaattisesti ja yhdistäminen onnistuu napin painalluksella. Erillisiä asetuksia ei tarvitse käsin määrittää, sillä AOSS-yhteyden ansiosta ne määrittyvät automaattisesti.

Buffalo AirStation NFINITI N450 on yhteensopiva myös muiden langattomien sovittimien ja tukiasemien kanssa. Se käyttää näiden kanssa WPS-asetuksia. Verkkosovittimessa on myös monitasoiset WPA2-, WPA-PSK- (AES, TKIP) ja 128/64-bit WEP -suojaukset.

Buffalo AirStation NFINITI N450 on erinomainen kumppani Buffalon AirStation-reitittimille. Reitittimen avulla voidaan rakentaa vaikkapa koko toimiston tai kodin kattava lähiverkko ja verkkosovittimen ansiosta sekä pöytäkoneesta että kannettavasta tietokoneesta saadaan helposti toimiva ja tehokas päätelaite – vain nappia painamalla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo AirStation NFINITI N450 (WLI-UC-G450) on saatavana tammikuussa 2012 ja sen suositushinta on 44,90 euroa. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot
http://www.buffalo-technology.com/products/wireless/

Viralliset tukkurit
ALSO Finland, 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.