Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti TeraStation Windows Storage Serverin yrityksille, jotka tarvitsevat täydellisesti Windows-ympäristöön integroituvan, turvallisen ja helposti hallittavan verkkotallennusratkaisun.

terastationwss

TeraStation Windows Storage Server perustuu tuttuun, hyväksi todettuun TeraStation-laiterunkoon, mutta käyttää ohjelmistoalustanaan kolmannen sukupolven Windows Storage Server 2003 R2 Express Editionia. Se on suunniteltu edulliseksi verkkotallennusratkaisuksi, joka integroituu kokonaan Windows Server 2003 -ympäristöihin ja mahdollistaa näin helposti hallittavan verkkokokonaisuuden. Myös kaikki Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmälle tehdyt tietoturva- ja varmistussovellukset toimivat suoraan Windows Storage Serverissä.

TeraStation Windows Storage Serverin indeksoidut hakutoiminnot tekevät tietojen haun ja niihin pääsyn erittäin nopeaksi. Buffalo on muutenkin optimoinut tallennusratkaisun tehokkuuden hyödyntämällä täydellisesti SMB/CIFS- ja NFS-verkkotiedostojärjestelmiä. Sitä on myös yksinkertaista hallita MMC-hallintakonsolin ansiosta, joka tarjoaa yhtenäisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen Windows-pohjaisille tuotteille.

Muita ominaisuuksia ovat mm. jaettujen kansioiden varjokopiointi, ajastetut varmistukset USB- tai NAS-levyille, yhteensopivuus kolmansien osapuolien varmistusohjelmistoille, RAID 0/1/5/Standard -tuki ja levyjen Hot Swap -vaihto.

Laitetta voi hallita etupaneelin LCD-näytöltä ja omalla webbikäyttöliittymällä. Asennus käy kätevästi Buffalo TeraNavigator -ohjelmistolla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo TeraStation Windows Storage Server tulee saataville helmikuussa 2010 ja sen kuluttajahinnat ovat 1239 ja 1549 euroa (2 ja 4 teratavua). Hinnat sisältävät ALV 22%. Laitteissa on kolmen vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://buffalotech.com/products/network-storage/terastation/terastation-wss-ws-qlr5/

Lisätietoja Windows Storage Server -käyttöjärjestelmästä:
http://www.microsoft.com/windowsserversystem/wss2003/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.