Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti edullisen, tehokkaan ja suurikapasiteettisen TeraStation ES -verkkotallennusratkaisun pienyrityksille.

terastationes

Neljällä kiintolevyllä varustettu Buffalo TeraStation ES siirtää tietoa jopa 60 megatavun sekuntinopeudella. Lisäksi kaksi Ethernet-liitäntää mahdollistavat Port trunking -ominaisuuden avulla poikkeuksellisen nopean verkkoyhteyden.

TeraStation ES voidaan määritellä RAID 0-, 1-, 5-, 10- ja Standard-tiloihin, minkä ansiosta verkkotallennusratkaisu on erittäin luotettava. Hot Swap- ja Hot Spare -toimintojen ansiosta tiedot säilyvät vaikka jokin kiintolevyistä vaurioituisi ja toimiva kiintolevy voidaan vaihtaa tilalle laitetta sammuttamatta. Tiedot voidaan myös varmistaa toiselle TeraStationille USB- tai verkkoliitännän kautta.

TeraStation ES tukee Active Directory -hakemistopalvelua ja Apple TimeMachine -varmistusohjelmistoa. Siinä on myös sisäänrakennettuna WebAccess-ominaisuus, joka mahdollistaa paljon liikkuville työntekijöille turvallisen pääsyn Internetin yli yrityksen resursseihin kaikilla nykyaikaisilla kannettavilla tietokoneilla tai selainkäyttöä tukevilla matkapuhelimilla. Lisäksi laitteessa on sisäinen DLNA-mediapalvelin, BitTorrent-sovellus, tulostinpalvelin ja iTunes-integrointi.

TeraStation ES on luontoystävällinen ja yritykset voivat virransäästöominaisuuksien ansiosta vähentää hiilidioksidipäästöjä. Laite käynnistää ja sammuttaa itsensä yhdessä muiden laitteiden kanssa, joten virrankulutusta voidaan vähentää jopa 66 prosenttia.

Buffalo TeraStation ES on helppo ottaa käyttöön ja sitä voi hallita selkeän LCD-näytön sekä intuitiivisen webbikäyttöliittymän kautta. Se on täydellinen verkkotallennusratkaisu pienyrityksille, jotka tarvitsevat suurta tallennuskapasiteettia, helppokäyttöisyyttä, hallittavuutta ja luotettavuutta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo TeraStation ES on saatavana 2, 4, 6 tai 8 teratavun tallennuskapasiteeteilla. Laitteen kuluttajahinnat ovat 619, 829, 1139 ja 1449 euroa (sis. ALV 22%). Laitteessa on kolmen vuoden rajoitettu takuu.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://buffalotech.com/products/network-storage/terastation/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.