Euroopan johtavan pelikonsolitarvikkeiden valmistajan, Bigben Interactiven (www.bigben.eu) liikunnallisilla pelituotteilla pääsee rantakuntoon oman olohuoneen rauhassa.

bodycoachcyberbike

My Body Coach
Pelikonsolien kuntoilupelit ovat tätä päivää, mutta useimmat pelit jättävät kuntoilun ja pelaamisen yhdistämisen puolitiehen. My Body Coach ottaa askeleen pidemmälle ja tuo kokonaisuuteen mukaan myös ravintoasiat. My Body Coach toimii henkilökohtaisena kunto-ohjaajana ja ravintoneuvojana omassa kodissa.

My Body Coach -paketissa toimitetaan Nintendo Wii -pelikonsolille tarkoitetun kuntoiluohjelman lisäksi kaksi 500 gramman käsipainoa. Kuntoiluohjelma luo jokaiselle henkilölle oman kunto-ohjelman vartalon ominaisuuksien mukaan. Haluttuja harjoituksia, kuten lihastreeniä tai rasvanpolttoa, voi suorittaa omien valintojensa mukaisesti. Monipuolinen musiikkivalikoima ja peräti 200 erilaista liikettä takaavat tehokkaan, runsaan ja monimuotoisen harjoittelun. Kuluttajahinta on 39,90 euroa.

Bigben Cyberbike
Cyberbike-kuntopyörä tekee kuntoilusta hauskaa ajanvietettä tylsän rehkimisen sijaan. Nintendo Wii -pelikonsolille tarkoitettu kuntopyörä yhdistää reippaan ja virkistävän kuntopyöräilyn hauskaan ajopeliin, jota ohjataan polkemalla ja kääntämällä ohjaustankoa.

Cyberbike-peleissä voidaan ajaa neljää erilaista kulkuneuvoa yhteensä 18 erilaisella radalla ja itse kuntopyörä on yhteensopiva myös muiden valmistajien pelien kanssa (esim. Mario Kart). Kuluttajahinta on 169 euroa.

Bigben Balance Board
Nintendo Wii -pelikonsolille tarkoitettu Bigben Balance Board sopii erityisesti erilaisiin kuntoilu- ja urheilupeleihin. Tasapainolaudassa on myös oma näyttö, joka mahdollistaa laudan käytön myös vaakana. Painonmittaus on erittäin tarkka ja lauta kestää enintään 150 kilogramman painon. Bigben Balance Board on yhteensopiva kaikkien tasapainolautaa tukevien pelien kanssa. Se yhdistetään pelikonsoliin langattomasti ja käyttöjännitteen se saa neljästä mukana tulevasta AA-paristosta. Kuluttajahinta on 59,90 euroa.

Bigben Premium Pack for Wii Fit
Bigben Premium Pack for Wii Fit on täydellinen lisävarustepaketti Wii Fit -peleille. Paketissa on seitsemän eri komponenttia, jotka tekevät liikkumisesta entistä mukavampaa ja tehokkaampaa. Säilytyskotelo ja silikonipäällyste suojaavat tasapainolautaa, ladattava tasapainolaudan akku takaa jopa 12 tunnin käytön, lattialle laitettava suojamatto tuo lisämukavuutta, taskullinen vyö helpottaa Wiimote-ohjaimen käyttöä, kahdella pehmeällä rannekkeella voi pyyhkiä hikeä ja askelmittarilla voi seurata omaa liikkumistaan. Kuluttajahinta on 39,90 euroa.

Bigben Home Sports Pack 12
Nintendo Wii -pelikonsolille tarkoitettu lisävarustepaketti sisältää eri urheilu- ja kuntoilupelien lisävarusteita. Ne tuovat lisätunnelmaa mm. Wii Sports -peleihin. Paketissa on kaksi Wii Remote -kiinnitysosaa, kaksi tennismailaosaa, kaksi pöytätennisosaa, kaksi golfmailaosaa, kaksi miekkaosaa ja kaksi rannenauhaa. Kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Bigben Interactiven tuotteita jakelee PAN Vision Finland (www.panvision.com).
Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.panvision.com/bigbenfi ja www.bigben.eu

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040 837 8097, jiri@visionist.fi (PR & testikappaleet)
PAN Vision/Jani Vainio, 010 8438 443, jani.vainio@panvision.com (tukkuri)

Bigben Interactive
Ranskalainen Bigben International on Euroopan johtavia pelikonsolitarvikkeiden valmistajia. Miltei 30 vuotta vanha yhtiö myy tuotteitaan yli 25 eri maahan. Tuotevalikoima kattaa kaikki merkittävät pelikonsolimerkit ja kaikenlaiset pelikonsolien lisätarvikkeet. Yhtiö on myös menestyksekkäästi solminut yhteistyö- ja lisensointisopimuksia merkittävien tuotemerkkien kanssa. www.bigben.eu