Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) on tuonut markkinoille HD-tasoisen Live! Cam Socialize HD -webbikameran yhteisöpalveluja varten.

livecam_socialize_hd

Creative Live! Cam Socialize HD on Creativen laadukkain webbikamera Skype-, Yahoo!- ja MSN-videopuheluita varten. Se sopii myös erinomaisesti yhteisöpalvelujen videoiden jakamiseen, sillä kamera kykenee HD-tason (720p, 1280×720 pistettä) laajakuvaiseen (16:9) videotallennukseen 30 kuvan sekuntinopeudella.

Videoita on helppo tallentaa omiin blogeihin ja yhteisöpalveluihin, kuten YouTubeen, yhdellä napin painalluksella kameran mukana tulevasta Live! Central 2 -ohjelmistosta käsin. Ohjelmistolla voi myös muokata videoita ja lisätä niihin sekä ääni- että videoefektejä. Media Show -toiminnolla valokuvia ja esityksiä on helppo jakaa pikaviestiohjelmiston videoikkunassa. Desktop Share -toiminto mahdollistaa työpöydällä näkyvän videokuvan ja dokumenttien jakamisen. Kameran voi myös suojata salasanalla.

Creative Live! Cam Socialize HD on erittäin pienikokoinen ja se soveltuukin erinomaisesti käytettäväksi myös minikannettavien ja tavallisten kannettavien tietokoneiden kanssa. Kameran matala profiili tuo linssin lähemmäksi silmien tasoa, joten kuvattava kohde tuntuu katsovan paremmin keskustelijaa silmiin videopuhelun aikana. Huippunopea USB 2.0 -liitäntä varmistaa helpon asennuksen ja sulavan videokuvan siirtämisen samalla kun häiriöääniä poistava mikrofoni pitää puheäänen selkeänä.

“Virallisen YouTube-blogin mukaan palveluun ladattiin 20 tuntia videota joka ikinen minuutti. Se vastaa yli 86 000 täysimittaisen Hollywood-elokuvan julkaisua joka viikko. Maailmassa on uskomaton määrä videomateriaalia, jota ihmiset haluavat jakaa. Yhä useammin he haluavat myös käyttää webbikameroitaan videopuheluihin. Me halusimme parantaa videokokemusta parantamalla videokuvan laatua, helpottamalla videoiden lataamista ja tarjoamalla monipuolisen ohjelmistopaketin”, sanoo Creativen audio- ja videotuotteista vastaava johtaja Steve Erickson.

Hinta ja saatavuus
Live! Cam Socialize HD -webbikamera on saatavana välittömästi 69 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 22 prosentin arvonlisäveron.

Creative Labsin tiedottaminen

Visionist
Jiri Koivuniemi
Puh: 040-8378097
Email: jiri@visionist.fi
Internet: www.visionist.fi

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com