Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi suositusta ja kätevästä LinkStation Mini -verkkolevyasemastaan uuden, tyylikkään valkoisen version. Tyylikkyytensä ja kätevän muotoilunsa lisäksi se on maailman ensimmäinen NAS-tallennusratkaisu, joka käyttää 2,5 tuuman kiintolevyjä. Se on käyttöääneltään hiljainen ja tarjoaa käyttäjälle mahdollisuuden nauttia suuresta tallennuskapasiteetista, pienestä virrankulutuksesta ja monista käyttöä helpottavista ominaisuuksista.

LinkStation Minin saa joko 500 gigatavun tai jopa 1 teratavun tallennuskapasiteetilla. Siinä on sisäänrakennettu DLNA-mediapalvelin, iTunes-yhteensopivuus ja automaattinen Memeo AutoBackup -varmistusohjelmisto tietojen kätevään suojaamiseen.

LinkStation Mini -verkkolevyasema tukee RAID 0 ja 1 -tekniikoita sekä USB-liitännän kautta UPS-varavirtajärjestelmiä. Laite on Active Directory -yhteensopiva ja tarjoaa turvatun pääsynhallinnan sekä käyttäjä- että ryhmätasolla. Lisäksi siitä löytyy tuki tietokoneiden, laitteiden ja palveluiden automaattiseen etsintään tarkoitetulle Applen Bonjour-tekniikalle. Automaattinen multimediatiedostojen kopiointi liitetyistä USB-laitteista sekä sisäänrakennettu tulostuspalvelin tekevät laitteen käytöstä sujuvaa ja yksinkertaista. Tallennustilaa on helppo kasvattaa kytkemällä laitteeseen USB 2.0 -yhteensopiva kiintolevyasema.

“Sen lisäksi, että valkoinen LinkStation Mini osoittaa sitoutumisemme kuluttajamarkkinoihin, olemme analysoineen saamaamme asiakaspalautetta, jonka tuloksia yksi suosituimmista tuotteistamme heijastelee”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

Saatavuus ja hinnoittelu
Valkoinen LinkStation Mini tulee saataville välittömästi. Sen kuluttajahinta 500 gigatavun (LS-WS500GL/R1) ja 1 teratavun (LS-WS1.0TGL/R1) versioille on 279 ja 399 euroa (sis. ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006 ja 2007 (In-Stat).

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu palkintoja voittaneet AirStation™-sarjan helppokäyttöiset ja tehokkaat langattoman verkon tuotteet. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin monipuolisella USB-muistitikkujen, ulkoisten massamuistien ja edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden tuotevalikoimalla. Lisäksi Buffalo tarjoaa multimediatuotteita, joten se on ainutlaatuisessa asemassa tarjoten integroituja WLAN-, tallennus- ja multimediaratkaisuja digitaaliseen kotiin.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom™, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Irlannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.