Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkisti 3D-elokuvia toistavan USB 3.0 -liitännällä varustetun ulkoisen Blu-ray-aseman.

bluray12x

Buffalo Blu-ray BR3D-12U3-EU on erinomainen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat päivittää tietokoneensa Blu-ray- ja 3D-aikaan. Buffalon Blu-ray-asemalla voi tallentaa, muokata ja katsella tavallista täysteräväpiirtoista videosisältöä. Lisäksi sillä voi katsella 3D-elokuvia Blu-ray-levyiltä tai muuntaa tavalliset 2D-elokuvat näyttäviksi 3D-kokemuksiksi mukana tulevan Cyberlink Media Suiten avulla.*

Buffalon Blu-ray-asema soveltuu huikean 50 gigatavun tallennuskapasiteettinsa, 12-kertaisen kirjoitusnopeutensa, huippunopean USB 3.0 -liitännän ja luotettavan optisen median ansiosta hyvin myös varmuuskopiointiin.

Blu-ray-aseman mukana toimitetaan Cyberlink Media Suite -ohjelmistopaketti, joka sisältää mm. PowerDirector-, PowerProducer-, PowerDVD-, Power2GO-, PowerBackup-, InstantBurn- ja MediaShow-sovellukset. Näillä sovelluksilla voi katsella, muokata ja tallentaa käytännössä kaikkea videomateriaalia käyttäjän kulloistenkin tarpeiden mukaan. Esimerkiksi DVD-elokuvat eivät ole koskaan näyttäneet niin hyvältä kuin ne näyttävät käytettäessä CyberLinkin skaalaustoimintoa.

*3D-toiminnot vaativat Cyberlinkin tukeman laitteiston, josta löytyy lisätietoa täältä:
http://www.cyberlink.com/products/powerdvd/hardware-support_en_US.html

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo Blu-ray BR3D-12U3-EU on saatavana syyskuussa 269 euron suositushintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja ja tarkat tekniset tiedot:
http://www.buffalo-technology.com/products/external-drives/optical-storage/br3d-12u3-usb-30-12x-blu-ray-writer/

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.