Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) julkaisi muotoilultaan luonnonkiveä muistuttavan ja ulkokäyttöön sopivan Sound Blaster Wireless Rock -kaiuttimen.

wirelessrock

Sound Blaster Wireless Rock
Sound Blaster Wireless Rock on korkealaatuinen stereokaiutin, joka toimii osana langatonta Sound Blaster Wireless -tuoteperhettä. Kaiutin muistuttaa muotoilultaan luonnonkiveä ja sopii hyvin esimerkiksi puutarhaan. Se on täydellinen puutarhajuhlien tai grillibileiden äänentoistoratkaisuksi. Kaiuttimessa on irrotettava akku, joka mahdollistaa kuuden tunnin jatkuvan äänentoiston. Mukana on myös erillinen laturi ja akkuteline, joten kaiutinta ei tarvitse liikuttaa akun lataamista varten. Kivikaiutin painaa 6,3 kilogrammaa ja on kookkaimmalta sivultaan 35 senttimetriä pitkä.

Sound Blaster Wireless
Creativen langaton Sound Blaster Wireless -tuoteperhe muodostaa kokonaisvaltaisen langattoman äänijärjestelmän, joka ei vaadi toimiakseen langatonta WLAN-lähiverkkoa. Laitteet toimivat omalla radioyhteydellä, joka ei aiheuta häiriöitä muihin langattomiin verkkoihin.

Koko tuoteperheen perustana toimii Sound Blaster Wireless Transmitter, joka on muistitikun kokoinen antennilla varustettu usb-äänikortti. Sen asennus on helppoa, koska se vain kytketään pc- tai mac-tietokoneen usb-liitäntään ja asennus on valmis. Se on täydellinen äänentoistoratkaisu kaikille musiikin kuuntelijoille, koska sen avulla voi kuunnella korkealaatuista musiikkia missä tahansa.

Tietokoneen koko äänentoisto voidaan ohjata rajattomaan määrään langattomia vastaanottimia, jotka voivat sijaita enintään 30 metrin etäisyydellä tietokoneesta. Oli sitten kyseessä oma musiikkikirjasto (esim. iTunes, Windows Media Player), Internetin suoratoistopalvelut (esim. MySpace, YouTube, Spotify), kopiosuojattu materiaali tai elokuvat ja pelit, niin kaikki tietokoneen toistamat äänet voidaan siirtää häiriöittä Creativen langattomiin vastaanottimiin, kaiuttimiin tai kuulokkeisiin.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster Wireless Rock tulee saataville syyskuussa 2010 ja sen kuluttajahinta on 199 euroa. Sound Blaster Wireless -tuoteperheen muut tuotteet ovat Sound Blaster Wireless Starter Pack (lähetin+vastaanotin, 149€), Sound Blaster Wireless Transmitter (lähetin, 89€), Sound Blaster Wireless Receiver (vastaanotin, 89€), Creative D220 Wireless (stereokaiutin, 129€), GigaWorks T20W Series II (stereokaiuttimet, 129€) ja Sound Blaster Wireless Headphones (stereokuulokkeet, 129€). Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja: http://www.soundblaster.com/products/wirelessaudio/

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com