Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin iPad Pro -tablettilaitteelle latausalustan, joka toimii samalla jalustana.

BASE

Logi BASE Charging Stand with Smart Connector on kätevä ja vaivaton tapa ladata iPad Pro -tablettilaitetta ja samalla käyttää sitä. Logi BASE -latausjalusta on yhteensopiva 9,7 ja 12,9 tuuman iPad Pron kanssa. Lataamisen lisäksi Logi BASE tarjoaa erinomaisen käyttö- ja katselukulman iPadille vapauttaen näin kädet laitteen käytöstä.

”Viime vuonna esittelimme Logi CREATE -näppäimistön, joka hyödynsi Applen Smart Connector -liitäntää”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden varajohtaja Michele Hermann. ”9,7 tuuman iPad Pro -mallin myötä haluamme tuoda lisää kehitystä ja innovointia Smart Connectorin hyödyntämiseen. Logi BASEn avulla iPad Pron käytöstä saa entistä enemmän irti kotona ja toimistolla.”

Logi BASE on ensimmäinen Smart Connector -liitännän kautta iPad Pro -tablettilaitetta lataava oheistarvike. Magneettikiinnityksen ansiosta iPad Pro asettuu automaattisesti oikealle kohdalle ja lataus voi alkaa. Tätä helpommaksi lataamista ei voi tehdä.

Logi BASE toimii iPad Pron tukevana ja tyylikkäänä jalustana juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Koska iPad Pro pysyy tukevasti paikallaan ja sitä voidaan käyttää äänikomennoin Siriä hyödyntäen, jäävät kädet vapaaksi muuhun käyttöön. Vaihtoehtoisesti iPad Pro toimii myös tietokoneen toisena näyttönä, jolloin Logi BASE toimii latausjalustana työtä tehostaen.

iPad Pron tyylikästä muotoilua noudattaen myös Logi BASE on viimeistelty huippuluokan alumiinipinnoitteella. Kaareva muotoilu noudattaa iPad Pron tyyliä ja muotokieltä upealla tavalla.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logi BASE on saatavilla Logitechin ja Applen verkkokaupoista 109 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/base-ipad-pro-stand
http://bit.ly/1rwg2Eg (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät