Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) täydentää iPad- ja Android-tablettilaitteiden tarvikevalikoimaansa erityisesti korostamalla äänentoiston roolia niin hyöty- kuin viihdekäytössä.

tablettikaiuttimet

”Tablettilaitteiden kanssa käytettäväksi tarkoitetut uudet kaiuttimemme parantavat tablettilaitteiden äänentoistoa huomattavasti käytti niitä sitten yksin tai seurassa”, kommentoi Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Nämä kaiuttimet tekevät musiikin kuuntelusta, elokuvien katsomisesta ja pelien pelaamisesta rikkaampaa ja nautittavampaa.”

Logitech Tablet Speaker
Logitech Tablet Speaker tuo iPad- ja Android-tablettilaitteiden äänentoistoon potkua aivan uudella tavalla. Kaiuttimessa ei ole kuitenkaan tingitty helppoudesta, käytännöllisestä koosta tai kannettavuudesta. Helposti tablettilaitteeseen kiinnitettävä kaiutin liitetään 3,5 mm audioliittimellä kuulokeliitäntään ja kokonaisuus on heti valmis käytettäväksi. Jopa kahdeksan tunnin akunkesto mahdollistaa niin elokuvista nauttimisen kuin musiikin kuuntelun. Kaiutin voidaan ladata suoraan usb-liittimestä, joten paristoista ei tarvitse murehtia. Logitech Tablet Speaker tuo stereoäänen kotiin, matkoille tai työpaikalle.

Logitech Speaker Stand
iPad- ja iPad 2 -laitteille suunniteltu Logitech Speaker Stand täydentää tablettilaitteen käyttöä tuomalla mukaan äänentoiston sisäänrakennetuilla kaiuttimilla, käytännöllisen jalustan sekä latausominaisuuden. Logitech Speaker Stand jättää kädet vapaaksi iPadia käytettäessä ja sen katselukulmaa voidaan säätää halutulla tavalla niin pysty- kuin vaaka-asennossakin. Äänenvoimakkuuden säädin ja virtakytkin löytyvät jalustan etuosasta.

Logitech AV Stand
Logitech AV Stand on astetta monipuolisempi ääntä ja videota tukeva jalustaratkaisu iPad- ja iPad 2 -tablettilaitteille. Se laajentaa näiden käyttöä parantamalla äänenlaatua sisäänrakennetuilla kaiuttimilla, tarjoten samalla tukevan jalustan, laitteen latausominaisuuden sekä kaukosäätimen. Logitech AV Stand jättää kädet vapaaksi iPadia käytettäessä ja sen katselukulmaa voidaan säätää halutulla tavalla niin pysty- kuin vaaka-asennossakin. Jalustassa on myös komposiittivideoliitäntä, jonka avulla videokuvan voi näyttää myös isossa televisiossa tai muussa näytössä. Loppusilauksen tuotteelle antaa kaukosäädin, jolla videoiden ja musiikin hallinta on miellyttävän helppoa ja vaivatonta.

Muut iPad-tarvikkeet
Logitech julkisti toukokuussa 2011 myös muita iPad-tarvikkeita, kuten langattoman matkakaiuttimen ja kaksi erilaista näppäimistöä. Näistä löytyy lisätietoa osoitteesta www.visionist.fi/2011/05/20/logitech-julkisti-tarvikeperheen-ipad-ja-android-tablettilaitteille/.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Tablet Speaker, Logitech Speaker Stand ja Logitech AV Stand tulevat saataville elokuun aikana 39, 49 ja 79 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/en-roeu/tablet-accessories

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com