SM2_GAMEPLAY_OVERVIEW

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Warhammer 40.000: Space Marine 2 sai uuden esittelyvideon.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 -pelin luova johtaja Oliver Hollis-Leickin esittelee pelin toimintaa syvällisellä ja toiminnan täyteisellä kuuden minuutin esittelyvideolla. Luvassa on paljon lisätietoa pelin pääkampanjasta, moninpelitiloista ja etenemismekaniikoista.

Pelin julkaisun jälkeen kaikki pelaajat saavat uusia tehtäviä ja PvP-karttoja, uusia vihollisia sekä uusia aseita säännöllisten ilmaispäivitysten kautta. Lisäasusteita ja tarvikkeita julkaistaan myös osana kausikortin tarjontaa ilman mikromaksuja.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/5tqDxvpzsKM.

Avaruusjalkaväen eliittisotilaihin keskittyvä Warhammer 40.000: Space Marine 2 tarjoaa intensiivistä ja hurmeista taistelua ihmiskunnan vihollisia vastaan. Yksinpelikokemuksen lisäksi peli tarjoaa kiehtovia hetkiä myös moninpelaamisen saralla. Tällä kertaa vastassa ovat hirviömäiset tyranidit, jotka eivät tunne armoa tai inhimillisyyttä. Luvassa onkin vauhdikas, intensiivinen ja raju yhteenotto täynnä tarinallisia käänteitä ja vimmaisia taisteluita. Pelin keskushahmona nähdään avaruusjalkaväen luutnantti Titus, ääninäyttelijänään televisio- ja elokuvatähti Clive Standen. Pelaajat voivat räätälöidä omia sotureitaan monin tavoin. Erikseen hankittava kausikortti sisältää lisää kosmeettista lisäsisältöä sekä uutta pelattavaa, kuten uusia tehtäviä.

Space Marine 2 julkaistaan 9. syyskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/warhammer-40000-space-marine-2
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZJZ01H42Ex1WM_xHA?e=pXj8iE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.