BenQ (www.benq.fi) tuli omilla paikallistoimistoillaan Pohjoismaiden markkinoille vuoden 2005 lopulla ja on sen jälkeen kasvanut pikkutekijästä markkinajohtajaksi ennätysajassa.

benqprojektorit

BenQ on ollut Norjassa videoprojektorien markkinajohtaja jo viimeiset neljä vuotta, mutta vuoden 2009 lopulla siitä tuli ensimmäistä kertaa markkinajohtaja koko Pohjoismaissa. Erityisesti menestys yritys- ja opetusmarkkinoilla auttoivat BenQ:ta tähän menestykseen ja myös tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä.

– Tuotevalikoimamme on niin laaja, että katamme kaikki markkinat. Meillä on tarjota malleja sekä massamarkkinoille että käyttäjille, jotka hakevat tiettyjä ominaisuuksia tai projektoria aivan tiettyyn tarpeeseen, sanoo BenQ Nordic AB:n toimitusjohtaja Stefan Dahlqvist.

Vuonna 2010 ja siitä eteenpäin merkittävä tuotealue tulee olemaan myös LED-näytöt ja -televisiot. LED-teknologia tulee olemaan merkittävä edistysaskel tuotekehityksessä niin videoprojektoreissa kuin näytöissäkin.

– LED-teknologiassa on tulevaisuus. Se on myös huomattavasti aiempaa ympäristöystävällisempi. Uusien tekniikoiden suosikkini on kuitenkin PointDraw-kynä videoprojektoreille. Sen avulla voi ”piirtää” suoraan heijastettuun kuvaan ilman erillisiä interaktiivisia tauluja. Se luo kokonaan uuden markkinan kouluihin, joilla ei ole varaa kalliisiin laitteistoihin, mutta jotka haluavat silti inspiroida oppilaitaan, sanoo BenQ Nordic AB:n myyntijohtaja Bo Cramér.

Lisätietoja
Harri Ekholm, BenQ Finland
Puhelin 040-5554800 tai harri.ekholm@benq.com

Lisätietoja ja tuotekuvia:
http://www.benq.fi/products/Projector/

BenQ
BenQ Corporation on maailmanlaajuinen elektroniikkayritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi alansa johtavia tietokonenäyttöjä, projektoreita, digitaalikameroita, tallennuslaitteita ja tietokoneiden oheislaitteita. Laajan tuotekehityksen ja kattavan tuotevalikoiman ansiosta BenQ pystyy vastaamaan yritysten ja kotikäyttäjien asettamiin korkeisiin vaatimuksiin. Vuonna 2008 BenQ Corporationin liikevaihto oli 1,54 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja: www.benq.com