Alkupolku-pelisarjaa jakeleva PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) ja Pelastakaa Lapset ry (www.pelastakaalapset.fi) aloittavat yhteistyön. Alkupolku-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan yksi euro lasten koulunkäyntiin Norsunluurannikolla.

alkupolkugroup

”Yhteistyö Alkupolku-pelisarjan kanssa on hieno ja luonteva tapa edistää lasten hyvinvointia. Alkupolku-pelien avulla lapset pelaavat ja oppivat turvallisessa ympäristössä”, kommentoi Pelastakaa Lapset ry:n Sanna Paaso.

Alkupolku on laadukas ja viihdyttävä lapsille suunnattu opetuspelien sarja. Pelit on tehty huolella ja eri alojen asiantuntijoiden avustuksella. Pelit ovat opettavaisia ja syvällisiä tarinoita, joiden parissa 6-12-vuotiailla lapsilla kuluu helposti tuntikausia. Ne tukevat eri kouluaineiden opetusta ja opettavat lisäksi käytännön taitoja, kuten liikennekäyttäytymistä tai ruoanlaittoa. Alkupolku-pelisarja on täysin suomenkielinen ja ne toimivat sekä PC- että Mac-tietokoneissa. Pelien kuluttajahinta on 19,90 euroa.

Yhteistyö Pelastakaa Lapset ry:n kanssa kattaa kahdeksan eri Alkupolku-peliä, joista on lyhyet kuvaukset alla. Kampanjapelit tunnistaa kaupoissa paketin ala- ja yläreunan Pelastakaa Lapset -logosta. Kampanjatuotteita löytyy mm. seuraavista ketjuista: Anttila, Citymarket, Discshop.fi, Prisma, Sokos, Suomalainen Kirjakauppa sekä muista hyvin varustetuista pelikaupoista.

Alkupolku Englannin kieli
Kannustava opetuspeli, joka opettaa englanninkielen kirjaimia, sanoja ja lauseita. Pelissä on kolme eri vaikeustasoa ja edistymistä voi seurata palautejärjestelmän kautta.

Alkupolku Historia
Historiallinen meriseikkailu, jossa opitaan miten viikingit elivät, kävivät kauppaa ja taistelivat tuhat vuotta sitten. Yleistä tietoa sen ajan kuninkaista, päälliköistä ja viikinkien maailmankuvasta.

Alkupolku Liikenne
Pelissä opetetaan liikkumaan turvallisesti liikenteessä sekä opitaan myös liikennemerkkejä ja -sääntöjä. Pelissä vastataan myös moniin liikenneaiheisiin kysymyksiin.

Alkupolku Maantieto – Matkalla Suomessa
Opettavainen matka eri puolille Suomea, jonka aikana opitaan mm. suurimmat kaupungit, ilmansuunnat, kulttuurinähtävyydet, murteet ja vesistöt.

Alkupolku Matematiikkaa 1 ja 2
Hauska opetuspeli, jossa lapset oppivat laskemaan plus-, miinus-, kerto- ja jakolaskuja. Lisäksi pelissä opetellaan tunnistamaan lukusarjoja, muuntamaan valuuttoja ja jopa ratkaisemaan helppoja yhtälöitä.

Alkupolku Suomen kieli 1 ja 2
Kehitä suomen kielen osaamistasi opettelemalla mm. tavaamista, sanojen taivuttamista, kirjainten äänteitä, riimittelyä ja lauseiden muodostusta.

Alkupolku-pelisarjasta toimitetaan mielellään myös testikappaleita lehdistön kokeiltavaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Alkupolku on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille, joten suosittelemme pelejä kokeiltavaksi niiden oikeassa kohderyhmässä.

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist/Jiri Koivuniemi, 040-837 8097, jiri@visionist.fi
PAN Vision/Niklas Von Schoneman, 010-843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com
Pelastakaa Lapset/Sanna Paaso, 050-433 1284, sanna.paaso@pelastakaalapset.fi

PAN Vision on johtava pohjoismainen interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija. Päätoimialana ovat pelit, filmit sekä IT-oheislaitteet ja edustamme useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa.

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lasten oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.