Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo markkinoille kolmannen sukupolven Vado HD -digivideokameran. Se on kokonaan uudelleen muotoiltu ja siinä on entistä parempi kuvanlaatu, liikkeentunnistus sekä liitännät ulkoiselle mikrofonille ja kuulokkeille.

vadohd3group

Entistä tyylikkäämmän ja viidellä eri värillä saatavan Vado HD:n perusominaisuudet, kuten laajakuvainen HD/720p-videotarkkuus, HDMI-liitäntä televisioille ja uskomaton helppokäyttöisyys, ovat ennallaan. Uutta laitteessa on mm. parempi kuvanlaatu hämärässä tai erittäin kirkkaassa valaistuksessa, liitännät ulkoiselle mikrofonille ja kuulokkeille, liikkeentunnistus sekä erillinen tila valokuvien ottamiseen. Uusi Vado HD on myös täysin yhteensopiva sekä PC- että Mac-tietokoneiden kanssa.

Paremman kuvanpakkauksen ansiosta Vado HD:n neljän gigatavun muistiin voi tallentaa 120 minuuttia HD-tasoista videokuvaa tai 7 000 valokuvaa. Irrotettava ja ladattava akku mahdollistaa yli kahden tunnin käytön yhdellä latauksella. Akkua voi ladata suoraan videokameran kiinteän USB-kaapelin kautta.

Vado HD -videokameran sisällä oleva Vado Central -ohjelmisto on myös uudistunut ja versio 3.0 tuo mukanaan paremmat videoiden latausominaisuudet. Videot voi siirtää yhdellä klikkauksella sosiaalisiin sivustoihin, kuten Facebookiin ja YouTubeen. Mikäli videoita ei halua jakaa julkisesti, niin videot voi ladata myös näppäimen painalluksella KinKast-palveluun, jossa voi helposti rajoittaa katselua vain läheisilleen. Vado Centralissa on nyt myös yksinkertaiset videoiden muokkaustoiminnot. Videotiedostot ovat myös yhteensopivia mm. iMovie- ja Movie Maker -videosovellusten kanssa, joten monipuolisempia muokkausmahdollisuuksia kaipaavat käyttäjät voivat hyödyntää myös niitä.

Hinta ja saatavuus
Creative Vado HD -digivideokamera tulee myyntiin huhtikuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 22 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja osoitteesta: http://www.creative.com/myvado/

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com