TDUSC

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja NACONin julkaisemasta Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelistä julkaistiin pitkä esittelyvideo, jossa pelintekijät ja ajopelifanit ajavat leikkimielisesti kilpaa.

Test Drive Unlimited Solar Crown -autopelissä on upeita huippuautoja arvostetuimmilta valmistajilta. Mukana ovat muun muassa Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge ja Apollo. Pelaaja joutuu kuitenkin ahkeroimaan niiden eteen. Nämä luksusautot eivät ole vain menopelejä, joilla siirrytään paikasta A paikkaan B. Ne edustavat pelaajan kunnianhimoa ja palkitsevat omistautumisen peliin. Muokkaus- ja tyylivaihtoehdot eivät rajoitu vain autoihin. Pelaaja voi hioa tyyliään tehdäkseen vaikutuksen muihin, erottuakseen joukosta ja puolustaakseen omaa klaaniaan.

Jo 1980-luvun lopulla alkunsa saanut pelisarja on kulkenut pitkän matkan hulppeiden urheiluautojen ja upeiden tieosuuksien myötä. Test Drive -pelisarjasta onkin kasvanut silkan sukupolvikokemuksen sijasta sukupolvia yhdistävä käsite, jonka parissa miljoonat pelaajat ovat nauttineet vauhdikkaista tilanteista, hurjista takaa-ajoista ja ennen kaikkea autoilun nautinnosta. Test Drive Unlimited Solar Crown tuo myös pelisarjan ensimmäistä kertaa uudelle vuosikymmenelle ja uusien pelikonsoleiden sukupolvelle. Pelisarjalle ja sen Unlimited-tyylille uskollisesti Test Drive Unlimited Solar Crown vie pelaajan Hongkongin saarelle, joka on mallinnettu tarkasti pelimaailman tarpeisiin. Luvassa on vauhdikkaita kilpailuja yksin- tai moninpelissä, upeita ajomaisemia, kattava määrä toinen toistaan vaikuttavampia urheiluautoja ja maineessa paistattelua. Samalla pelaaja pääsee maistamaan virtuaalista luksuselämää upeassa saarimiljöössä, jossa kasinovalot luovat tunnelmaa kuvankauniissa maisemissa.

Pelin ennätyspitkän esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/9nxMNoZ-wVc.

Test Drive Unlimited Solar Crown ilmestyy alkuvuonna 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

http://testdriveunlimited.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QkkuB7WGjYTar_eA?e=f3DxbW (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.