Tietokoneisiin ja Internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo tyylikkäät Aurvana Air -nappikuulokkeet Internet-myyntiin.

aurvanaair

Aurvana Air -nappikuulokkeiden tarkasti valmistettuja EaseFit™-korvasankoja on ilo käyttää, sillä ne istuvat tukevasti korvilla ja ne ovat mukavat myös pitkien kuuntelusessioiden aikana. Korvasangat mukautuvat eri korvakokoihin ja pysyvät tukevasti paikoillaan. Aurvana Air sopiikin täydellisesti kaikkiin aktiivisiin harrastuksiin.

Kevyet Flexnium™-korvasangat on valmistettu nikkeli-titaaniseoksesta, mikä takaa niiden joustavuuden ja kestävyyden. Lisäksi sisäpinnoitteen ansiosta ne ovat allergisissa korvissa myös turvallisia käyttää. Ne kestävät myös hikoilun ja lian aiheuttamaa korroosiota.

Ylellinen shampanjankultainen pinta ja kiillotettu metallikoristelu antavat kuulokkeista ajattoman tyylikkään vaikutelman.

Tehokas Neodyymi-magneetti, erittäin kevyet elementit ja viritetyt bassoaukot takaavat upean äänentoiston. Huippuluokan termoplastisella elastomeerilla päällystetty hapeton kuparikaapeli ja kullattu liitin parantavat äänen puhtautta entisestään.

Aurvana Air -nappikuulokkeita on helppo säilyttää ja kuljettaa mukana tulevassa säilytyskotelossa tai pienessä nahkakotelossa.

Hinta ja saatavuus
Aurvana Air -nappikuulokkeet ovat saatavana erikoishintaan 99.99 euroa 17.12.2009 asti Creativen omasta verkkokaupasta osoitteessa http://en.store.creative.com/xmas2009/. Kuulokkeiden normaali kuluttajahinta on 199 euroa.

Creative Labsin tukkurit

GNT Finland Oy
Puh: 03-213 6100
www.gnt.fi

PAN Vision Finland Oy
Puh: 02-273 4000
www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on PC-käyttäjien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista PC-pohjaista viihdettä palkituilla tuotteilla, kuten ZEN MP3-soittimet. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät Internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. Lisätietoja: www.creative.com