Johtavan pohjoismaisen kulutuselektroniikan tarviketoimittajan, Aurora Groupin edustamat päämiehet julkaisivat alkukuun IFA-messuilla merkittäviä uutuustuotteita. Alla on kooste tärkeimmistä syysuutuuksista.

Beoplay E8
Beoplay E8 -tulppakuulokkeet ovat aidosti langattomat ja niissä on Bang & Olufsenille tuttu ja laadukas ääni. Nämä huippuluokan kuulokkeet on suunniteltu täydellistä mukavuutta ajatellen. Niiden mukana on erilaisia korvatulppia parasta mahdollista istuvuutta varten. Beoplay E8 -kuulokkeet ovat roiske- ja pölytiiviit, joten niitä voi käyttää sekä ulkona että sisällä, pyöräillessä tai kuntosalilla. Bang & Olufsenin materiaalit ovat kevyitä ja laadukkaita. Beoplay E8 toistaa musiikkia ja tarjoaa puheaikaa jopa neljä tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeiden nahkasta ja alumiinista valmistetussa älykotelossa on tarpeeksi virtaa kahteen täyteen lataukseen, joten kokonaistoistoaika on jopa 12 tuntia. Lisätietoja osoitteessa www.beoplay.com/landingpages/beoplaye8.

Innergie PowerJoy 30C USB-C Wall Charger
Innergie PowerJoy 30C on uusi, tehokas ja kompakti laturi kaikenlaisille laitteille. Se sopii kannettavista tietokoneista älypuhelimiin, perinteisistä USB-laitteista uusiin USB-C-laitteisiin ja kotiin sekä toimistoon. SmartBoost-tekniikan ansiosta laturi pystyy tunnistamaan ladattavan laitteen, joka tarvitsee latausta ja syöttää virtaa mahdollisimman nopeasti. PowerJoy on muotoiltu yksinkertaisesti ja kooltaan se on tarpeeksi pieni sopiakseen takin taskuun tai kantolaukkuun. Se syöttää virtaa jopa 5,4 ampeeria ja sopii kannettaville tietokoneille, tablettilaitteille ja älypuhelimille – ja erityisesti uusimman sukupolven Apple MacBookille. Innergie PowerJoy 30C toimitetaan kolmella erilaisella seinäpistokkeella, joten sitä voi käyttää ympäri maailman. Lisätietoja osoitteessa www.myinnergie.com/eu/product/121.

Jabra Elite 25e
Jabran uusilla langattomilla tulppakuulokkeilla voi puhua ja kuunnella musiikkia koko päivän. Kevyet ja mukavat Jabra Elite 25e -kuulokkeet on varustettu kategorian parhaalla akulla, joka mahdollistaa jopa 18 tunnin musiikin kuuntelun tai puheajan. Kuulokkeet ovat tuulen ja vedenpitävät. Uudenlainen niskapanta takaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden koko päiväksi. Tuulen suhinaa ehkäisevä mikrofoni ja erittäin kestävä Jabra Elite 25e tarjoaa erinomaisen äänenlaadun kaikissa sääolosuhteissa. Lisätietoja osoitteessa www.emea.jabra.com/bluetooth-headsets/jabra-elite-25e.

PURO-suojakuoret uusille iPhoneille
Italialainen PURO on tuonut uuden malliston suojakuoria uusille Apple iPhone -älypuhelimille. Käytännöllinen ja kimalteleva Shine-suojakuori pitää sisällään irrotettavan taskun luottokorteille. Psykedeelinen Hologram-kuori kattaa puolestaan kaikki sateenkaaren värit. Erittäin ohut Nude-suojakuori tarjoaa joustavaa ja läpinäkyvää suojaa eri värisävyissä. Vankka Impact-suojakuori on testattu tiukkojen sotilastandardien mukaisesti, jotta se kestää kovimmatkin iskut. Maaginen Sand-suojakuori tuo puhelimeen hohtavan ulkoasun. Lisätietoja osoitteissa www.puro.it/en/iphone_x ja www.puro.it/en/accessori-per-iphone8.

Uusia One For All -kaukosäätimiä
One For All on maailman suurin kaukosäätimien kehittäjä ja valmistaja. Grundig TV Replacement Remote on uusi kaukosäädin Grundigin plasma-, LCD- ja LED-televisioille. Alkuperäisen korvaava kaukosäädin ei vaadi lainkaan asennusta, vaan sitä voi käyttää heti paristojen asettamisen jälkeen. One For All esitteli IFA-messuilla myös uuden yleiskaukosäätimen ilmastointilaitteille. Universal A/C -kaukosäätimessä on iso, taustavalaistu näyttö ja se on yhteensopiva suosituimpien markkinoilla olevien ilmastointilaitteiden kanssa. Lisätietoja osoitteissa www.oneforall.com/remotes/replacement-remote-for-grundig-tvs.html ja www.oneforall.com/remotes/urc1035-ac-remote.html.

Rapoo 3510 Plus
Rapoo kiinnitti IFA-kävijöiden huomion innovatiivisella 3510 Plus -hiirellä, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu pehmeällä pinnalla. Hiiressä on harmaasävyinen kangaspinta, joka tuo työpöydälle pohjoismaista muotoilua samalla kun se lisää käyttömukavuutta. Langattoman hiiren akku kestää käyttöä jopa vuoden. Rapoon 1000 dpi:n optinen anturi takaa tarkat liikkeet. Lisätietoja osoitteessa www.rapoo.com/product/353.

Razer Basilic ja Razer Tresher Ultimate
Äärimmäisen tarkan 16 000 dpi:n optisen anturin ansiosta uusi Razer Basilic -pelihiiri tarjoaa huipputarkkuutta ja suorituskykyä. Hiiressä on Chroma-valaistus, jossa on 16,8 miljoonaa väriä. Hiiren rullanäppäimen herkkyyttä voi säätää eri peleille ja pelaajille sopivaksi. Razer Thresher Ultimate on uusi kuulokemikrofoni, joka on jo saanut ylistystä johtavissa pelimedioissa, kuten Playstation Lifestyle ja TechRadar. Kuulokkeet on kehitetty Playstation 4:lle ja ne tarjoavat huippulaadukkaan äänentoiston Dolby Digital -tekniikan avulla. Ne ovat lisäksi ergonomisesti muotoiltu ja mukavan kevyet. Lisätietoja osoitteissa www.razerzone.com/eu-en/gaming-mice/razer-basilisk ja www.razerzone.com/eu-en/campaigns/wireless-king.

Samsung Gear Sport
Samsung Gear Sport yhdistää klassisen rannekellon urheilulliseen älykelloon tarjoamalla tyylikästä ja minimalistista muotoilua. Kellon tarkassa 1,2 tuuman AMOLED-näytössä on tyylikäs ja helppokäyttöinen käyttöliittymä. Kellossa on myös aiempaa enemmän sovelluksia, jotka helpottavat elämää. Sisäänrakennetun gps-navigoinnin ja päivitetyn sykemittarin ansiosta kellossa on myös kaikki modernin urheilijan ja kuntoilijan tarvitsemat toiminnot. Kello on vedenpitävä, joten sitä voi käyttää uinnin aikana. Kello kirjaa itsenäisesti mitä sen käyttäjä on tekemässä – juoksemisesta, pyöräilystä, soutamisesta tanssiin ja koripalloon. Gear Sport käyttää 20 millimetrin standardiranneketta, joita voi ostaa mistä tahansa kelloliikkeestä. Lisätietoja osoitteessa www.samsung.com/global/galaxy/gear-sport

SKROSS-autolaturit
SKROSS-autolaturit ovat pieniä ja tehokkaita! Maailman johtavan matkalaturien tuotemerkin uusi valikoima älykkäitä ja kompakteja 12 voltin autolatureita tarjoaa virtaa älypuhelimille ja tablettilaitteille. SKROSS-latureissa on kiinteä kaapeli ja ylimääräinen USB-liitäntä, joten ne voivat ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Saatavana on kolme eri versiota Lightning-, Micro-USB- ja USB-C-liitännöillä. Lisätietoja osoitteessa www.skross.com/en/category/35/usb-car-chargers.html.

Urban Armor Gear Exoskeleton
Koska Android-tablettilaitteille ei ole standardimittoja, niille on usein vaikea löytää sopivaa suojakuorta. Amerikkalainen Urban Armor Gear on ratkaissut ongelman innovatiivisella Exoskeleton-suojakuorella, jonka joustava muotoilu pitää 9 – 10,5 tuuman tablettilaitteet turvassa. Suojakuori on nopea ja helppo asentaa. UAG:n tunnetulla iskunvaimennusmateriaalilla vahvistettujen kulmien kanssa Exoskeleton täyttää tiukat sotilastandardit (MIL STD 810G-516.6). Tyylikäs ja älykäs suojakuori sisältää myös kynäpidikkeen, vaakatuen ja käytännöllisen kumilenkin, jonka avulla tablettilaitteesta voi pitää kiinni yhdellä sormella. Urban Armour Gear valittiin Digital Trendsin toimesta yhdeksi parhaista uusista IFA-tuotteista. Lisätietoja osoitteessa www.urbanarmorgear.com/collections/all/products/exoskeleton-10-universal-android-tablet-case.

Vogel’s OP1
Trenditietoiset edelläkävijät sijoittavat televisionsa jälleen lattialle. Vogel’s on seurannut tätä trendiä työskennellessään tanskalaisen suunnittelija Malte Kidden kanssa. Vogel’s OP1 -televisioteline yhdistää luonnon ja teknologian laadukkaiden materiaalien kanssa. Tammea ja aitoa nahkaa hyödyntävä tv-teline piilottaa johdot takajalkojen sisään. Joustavat puiset ja alumiiniset kiinnikkeet sopivat monenlaisiin tv-malleihin ja niiden lisälaitteisiin, kuten PlayStation 4:ään, joka voidaan sijoittaa nahkahihnoilla television taakse. Lisätietoja osoitteessa www.vogels.com/en-fi/c/op.

Lisätietoja
www.auroragroup.fi
http://bit.ly/2xuYFI5 (tuotekuvia)

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.