Atlas_Fallen

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Atlas Fallen -toimintaroolipeli tulee myyntiin tänään.

Aavikoitunut Atlas on maailma, josta ankara jumala on tehnyt armottoman leikkikenttänsä ja siinä sivussa orjuuttanut lähes koko ihmiskunnan. Ihmisiltä on viety kodit, arvokkuus ja jopa nimi. Vain aurinkokuninkaan uskolliset palvelijat saavat nauttia jonkinlaisesta paremmasta elämästä.

Pelaajan ohjastama nimetön on yksi monista kurjan kohtalon kokeneista selviytyjistä, kunnes hän löytää jotain voimaannuttavaa ja merkityksellistä. Taianomaisen taisteluhansikkaan myötä nimetön soturi saa voimia, joista tavallinen kuolevainen ei osaa edes haaveilla. Taikavoimalla vahvistettava ja kohennettava varustelu tekee soturista vahvemman, kyvykkäämmän ja kestävämmän. Näin taistelu turmiollista jumalaa ja tämän kätyreitä vastaan voi alkaa.

Atlaksen maailma ei kuitenkaan ole täynnä tyhjyyttä ja autioituneita alueita, sillä jumalansa luomat hirviöt vaanivat varomatonta kulkijaa milloin missäkin. Olipa kyse tavanomaisemmista pienpedoista tai suuremmista hirvityksistä, pelaajan on oltava varuillaan ja aina valmis taisteluun. Etenkin legendaariset ja jättiläismäiset suurhirviöt tyrmäävät varomattoman soturin hetkessä. Onneksi taisteluhanska antaa suuria voimia ja antaa näin pelaajalle mahdollisuuden kukistaa suuretkin hirviöt.

Sankarihahmoksi nouseva nimetön saakin avukseen muita kansalaisia, kun toivo paremmasta huomisesta kasvaa. Tämä kuitenkin vaatii paljon työtä, tutkimista ja vaarojen kohtaamista. Monet varustelun parantamiseen vaaditut raaka-aineet ovatkin haasteiden ja taisteluiden takana, eikä mikään kehitysaskel aseistuksen kohentamisessa tule ilmaiseksi.

Avoin pelimaailma, kiehtovat viholliskohtaamiset ja upea peligrafiikka tekevät Atlaksessa vaeltelun ja ympäristön tutkimisen mielekkääksi. Yhdistettynä monipuoliseen hahmonkehitykseen sekä varusteiden ja aseiden räätälöintiin Atlas Fallen tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin pelityyleihin ja taistelutilanteiden ratkomiseen.

Halutessaan koko tarinan voi myös pelata yhdessä kaverin kanssa, sillä pelissä on saumaton yhteistyöpelimuoto. Tämä mahdollistaa, että pelikaveri voi liittyä ja lähteä pelistä vaikkapa kesken tapahtumien ilman erillistä latailua ja tallennuspisteiden käyttöä.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/NTkr0NTdHqk.

Atlas Fallen on saatavana sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/atlas-fallen www.panvision.comhttps://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO8VQs5ALQEerNIGMg?e=iz1Odx (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.