Gangsofsherwood

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Gangs of Sherwood -toimintapeli julkaistaan 19. lokakuuta.

Robin Hood on kaikkien tuntema jousiampuja, köyhien auttaja ja tyrannian vastustaja. Lukemattomissa tarinoissa, elokuvissa ja televisiotuotannoissa seikkaillut sankari on kuitenkin harvemmin nähty päähenkilö videopeleissä. Gangs of Sherwood esittelee totutusta poikkeavan näkemyksen Robin Hoodin tyylistä, sillä tässä pelissä maailma on teknologisesti kehittynyt taianomaisen kiven ansiosta. Siksi muuten keskiaikaistyyliseen maailmaan on ilmestynyt ainutlaatuista tekniikkaa, kuten muun muassa lentäviä koneita ja tehokkaita tykkejä.

Erikoislaatuinen Robin Hood -näkemys tekee pelistä kiehtovan tapauksen, sillä ympäröivä maailma ei ole tavanomainen tai tuttu. Se tarjoaa kiehtovan asetelman toimintavetoiselle pelille, jossa Sherwoodin pahamaineinen seriffi joukkoineen on Robin Hoodin ja tavallisen kansan kiusana. Samalla sankari tovereineen pääsee osoittamaan taitonsa monenlaisissa kohtaamisissa, joista ei puutu jännitystä tai tekemistä.

Gangs of Sherwood -toimintapelistä on julkaistu uusi esittelyvideo, jossa esitellään pelin taistelumekanismeja. Nopeatempoista taistelua esittelee pelisuunnittelija Sven Panes Robelo, joka jakaa yksityiskohtaisia näkemyksiä taistelujärjestelmän kehityksestä. Tavoitteena on tehdä siitä tyydyttävä pelaajille ja tarjota heille tunne legendaarisen sankarin hallitsemisesta dynaamisissa ja räjähtävän vauhdikkaissa taisteluissa.

Uuden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/mRExGZaIi5s.

Gangs of Sherwood julkaistaan 19. lokakuuta 2023 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.gangsofsherwood.com
https://youtu.be/CJLWf_PKcnE (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viPE2I5AfpCiMUunXsw?e=H2KVur (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.